Gezinomi, 23 Nisan Tatilinde Türkiye’yi ve Dünyayı Dolaştırıyor!


Turizms ektörünün en yenilikçi şirketi Gezinomi, 20-23 Nisan tarihleri arasında, yurtiçine ve yurt dışına çok özel turlar düzenliyor. 16 tanesi yurt dışı, 6 tanesi de yurt içi olmak üzere toplamda 22 farklı lokasyona düzenlenecek turların paket fiyatları, gidilecek bölgeye göre farklılık gösteriyor.   

İster komşuya uğrayın ister dünyanın bir ucuna gidin

Gezinomi’nin sunduğu tur paketleri birbirinden farklı seçenekleri de içerisinde barındırıyor. Çok uzaklara gitmeden, sadece komşuya uğrayıp Evros Deltası’nı görmek, Selanik sokaklarında dolaşmak, İpsala’da soluklanmak ve meşhur Uzo’nun tadına bakmak için Yunanistan öncelikli seçeneklerden biri olabilir. Ayrıca, Balkan Ezgileri’nin sesi uzaktan değil de yakından gelsin diyorsanız, sadece 399 Euro’ya 3 gece 4 gün boyunca bu ezgiler eşliğinde Ürküp’ü ve Ohrid’deki manastırı ziyaret ederek, kendinizi eski zamanlarda yaşayan bir masal kahramanı olarak hayal edebilirsiniz.       

Baharı Dubrovnik, Kiev ya da Paris’te karşılayın

Sadece 49 bin nüfusu olan ve UNESCO'nun başlattığı yenileme çalışmaları ile de 2005yılında savaş döneminden kalan tarihi eserlerinin büyük bir bölümüne tekrar kavuşan Dubrovnik’te gezmenin ayrıcalıklı keyfi Gezinomi’yle yaşanacak. Dünyanınen iyi 10 ortaçağ duvarlı şehirleri arasında gösterilen Dubrovnik mutlaka görülmesi gereken turlar arasında yerini alıyor.

Gezinomi, Avrupa’yı sadece Dubrovnik ile sınırlamıyor. Artık vizeye ihtiyaç duymadan ziyaret edilebileceğiniz Kiev; tüm şehri ayaklarınızın altına alarak kuşbakışı seyre dalacağınız âşıklar şehri Paris; sizi bekleyen farklı tur alternatifleri arasında bulunuyor.    

Türkiye’de görülmesi gereken daha çok yer var diyenler için

Farzedin ki önünüzde bir pusula var. Bu pusula aniden bozuluyor ve bir kuzeyi, bir güneyi, bir doğuyu bir de batıyı gösteriyor. Nereye gideceğinize karar veremiyorsunuz ama bir yandan da hepsine gitmek istiyorsunuz. Bu noktada Gezinomi devreye giriyor ve kulağınıza nereye gidebileceğinizi fısıldıyor. Üstelik daha önce hiçbir yerde görülmeyen teklif ve fırsatlarla…

Gezinomi, Türkiye’nin her yanına gitme fırsatını bu tur paketlerinde sunuyor. İster Kuzey Ege’ye giderek dünyanın hiçbirin yerinde izleme fırsatı yakalayamayacağınız güneşin batışını bekleyin; ister Beypazarı’na giderek Osmanlı döneminin mimari yapılarında tarihi iliklerinize kadar hissedin; ya da Batı Karadeniz’e giderek meşhur Safranbolu Evleri’ni yakından görün... Tüm bunları, Gezinomi’nin sunduğu ayrıcalıklar ile 259 ila 759 TL arasında değişen fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.



Bu Haber 02.04.2013 - 16:09:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.