Galataport projesindeki otelin markası belli oldu

Galataport projesindeki otelin markası belli oldu

İstanbul Karaköy'de yapımı devam eden Galataport projesinde sona yaklaşılırken, projedeki otelin hangi markayla hizmet vereceği de belli oldu.


2020 yılının mart ayında gemiler yanaşmaya başlayacak

Hürriyet yazarı Jale Özgentürk, 2020 yılının mart ayında hizmet vermeye başlaması planlanan Galataport projesindeki son durumu yazdı. Projedeki ofis ve yeme-içme alanlarının kiralamalarının başladığını yazan Jale Özgentürk, projede yer alan 177 odalı otel için ise şunları yazdı:

Peninsula sadece işletmeci değil, yatırımcı da

''Dünyanın en önemli markalarından Peninsula Otel’in ismi de asılmış. Merkez Han, Karaköy Yolcu İstasyonu, Çinili Han ve Antrepo’dan oluşan dört bina Peninsula Otel için yeniden inşaa ediliyor. Dünyada 11 adet oteli bulunan Peninsula sadece işletmeci değil yatırımcı olarak burada. 177 odalı otelin açılışının ise yıl sonuna ya da 2021 yılında yapılması bekleniyor.''

12. otelini İstnbul'da açıyor

Çin-Hong Kong merkezli Peninsula Hotels’in; Hong Kong, Shanghai, Beijing, Tokyo, New York, Chicago, Beverly Hills, Paris, Bangkok, Manila ve Londra’da olmak üzere toplam 11 oteli bulunuyor. İstanbul’daki otel, şirketin 12. oteli olacak.



Bu Haber 03.06.2019 - 08:48:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.