Fantasia Hotel Deluxe icradan satılıyor, işte fiyatı

Fantasia Hotel Deluxe icradan satılıyor, işte fiyatı

Kuşadası’nda bulunan Fantasia Hotel Deluxe icradan satışa çıkarıldı.


Kuşadası İcra Dairesi Müdürlüğü, Feyzullah Mahallesi, Ilıca mevki 780 ada 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası’nı icradan satışa çıkardı.

276’si standart, 22’si süit ve 2 tanesi de kral dairesi olmak üzere toplamda 300 odası bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığından işletme belgeli tesiste ayrıca konferans, kokteyl ve toplantı salonları, yüzme havuzu gibi çok sayıda ünite bulunuyor.

İhalesi 23 Mayıs 2023 tarihinde saat 11:00’de yapılacak tesis için 199 milyon 604 bin TL muhammen bedel belirlendi.

1974 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren Ulusoy Holding tarafından 1989 yılında yapılan otel, holdingin üç otelinden biri olma özelliğini taşıyor. Grubun, Kemer ve Marmaris’te hayata geçirdiği iki otel daha bulunuyor.



Bu Haber 07.04.2023 - 08:00:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • oteller gidiyor

    ahmet soylemez 07.04.2023 - 09:00

    Sahil otelleri cektikleri euro krediler ve 10 kat artmıs euro tl kuru yuzunden birer birer banka kredileri dolayli icraya dusuyor. Zaten TL kredi de yok piyasada ustune 2 sene Covid duraklaması. Ayrica rant azginlgi yuzunden insaat saldırısı altında artan emlak fiyatları ve kiralar yüzünden de personel artik bulmak imkansiz ...bunlar daha iyi gunler Turklerin elindeki son sektor Turizm i de yakinda araplar ruslar alir...yazık cok yazık ne hale geldi ulke...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.