Otel bir günde 5 kez el değiştidi, mağdurlar yönetimi ele aldı

Otel bir günde 5 kez el değiştidi, mağdurlar yönetimi ele aldı

Geçtiğimiz günlede ani bir baskınla, 28 bin kişiyi mağdur ettiği Caprice Gold Otelin yönetimini ele geçirmeye çalışan Fadıl Akgündüz’ün çabaları sonuç vermedi.


28 bin kişinin mağdur edildiği Caprice Gold devremülk projesinde sular durulmuyor. 612 bağımsız bölümü bulunan İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold projesinde 16 bin 250 kişiye tapu verildiği ve 1.4 milyar lira para toplandığı belirtilirken, yarım kalan inşaatın tamamlanması için hala 150-200 milyon liraya ihtiyaç olduğu kaydedildi.

''Burada Fadıl beyin ceketi dahi yok''

Geçtiğimiz günlede bir hamle yaparak otelin yönetimini ele almaya çalışan Fadıl Akgündüz’ün girişimleri sonuçsuz kaldı. Caprice Gold Site Yönetimi Başkanı Talip Metehanoğlu, “O gün burası 5 kez el değiştirdi. Bir bize, bir Fadıl Akgündüz’e geçti. Tesis aramızda gidip geldi. Ancak günün sonunda bizim haklı olduğumuz kabul edildi. Yasal olarak buranın yönetimi bizde. Burası artık bu projeye para yatıran insanlara ait. Fadıl Akgündüz’ün ve şirketlerinin burada tek bir tapusu dahi yok. Tapuların tamamı bizde mevcut. Burada Fadıl Beyin bir ceketi dahi yok. Durum böyleyken, buraya zorla girmesi suç. Aksi durumda haneye tecavüz etmiş olur. Bundan böyle o artık buraya giremez” dedi.

''48 saat nöbet tutuyorlar''

BorsaGündem’de yer alan habere göre, paralarından sonra mülklerini de Fadıl Akgündüz’e kaptırmak istemeyen hak sahipleri ise otelde 48 saat nöbet tutup yönetimi ele aldı. Metehanoğlu, “Site yönetimi olarak buranın su ve elektriğini kendi adımıza alıyoruz. Tesis atıl halde. Bitirilmesi gereken işler var. Bunun için 150-200 milyon lira gerekiyor. Biz yönetim olarak çeşitli firmalar ile görüşüyoruz. Amacımız buranın işletilmesi. Otel olarak da işletilebilir” diye konuştu.



Bu Haber 30.11.2019 - 21:51:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Rıdvan Gezer 01.12.2019 - 10:47

    Turizm Sektörüne hizmet veren bir sektördeyim.Çok tatmin edici bilgilendirmeler yaptığınız emeği geçen tüm çalışanlarınıza teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.