Ethem Okudur’dan Baltık pazarı açıklaması: Kötü gün dostu!

Ethem Okudur’dan Baltık pazarı açıklaması: Kötü gün dostu!

Akay Travel Baltık pazarının önde gelen tur operatörü Novaturas ve en başarılı alt acentelerini Regnum Carya’da ağırladı.


Akay Travel ve Novaturas, Litvanya-Letonya-Estonya ülkelerinin en iyi satış yapan acente sahiplerini Antalya-Regnum Carya'da ağırladı.
Novaturas’ın üst düzey yöneticileri ve acenteleri için düzenlenen Gala yemeğinde ise Türk turizmcileriyle bir araya gelindi. Bu özel geceye ev sahipliğini de Gloria Golf Resort Oteli yaptı.

‘’Baltık ülkelerinin lider tur operatörü’’

Akay Travel Genel Müdürü Ethem Okudur, 1996 yılından bu yana Baltık ülkelerinden turist getirdiklerini belirtti. 20. yılını geride bırakan Novaturas'ın Baltık pazarının lider tur operatörü olduğunu kaydeden Okudur, Novaturas'ı ve en iyi satış yapan acenteleri Antalya'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

‘’Baltık ülkeleri kötü gün dostu’’

2020 sezonuna çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Ethem Okudur, Novaturas'ın pazar lidierliğini 2020 yılında da devam ettireceğini kaydetti. Rus turistleri gelmediği ve Avrupalı turistlerin gelmeye tereddüt ettiği 2016-2017 sezonlarında Novaturas'ın kapasite arttırarak yola devem ettiğini ifade eden Okudur, bu pazarların diğer pazarlar gibi sadece 'iyi gün dostu' olmadığını, kötü günde de Türkiye'nin yanında olduğunu söyledi.

Geceye, AKTOB Baskan Yardımcısı Kaan Kavaloğlu, ALTİD Başkanı Burhan Sili, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz ve Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş de katılarak birer konuşma yaptı.



Bu Haber 11.09.2019 - 09:57:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.