Ersoy biletçi acentelerle ‘incoming çalıştayı’ yapacak

Ersoy biletçi acentelerle ‘incoming çalıştayı’ yapacak

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret eden biletçi acenteler, Bakanın katılımıyla ‘incoming çalıştayı’ düzenleyeceklerini açıkladı.


Uçak Bileti Satan Seyahat Acenteleri (UBSAD) Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla ‘incoming turizm çalıştayı’ düzenleyeceklerini açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la sürekli sosyal medya üzerinden mesajlaştıklarını ve her hafta telefon görüşmesi yaptıklarını açıklayan UBSAD Başkanı Nebil Çelebi, ‘’Mevcut sıkıntıları dile getiriyoruz, danışmamız gereken konuları danışıyoruz. Kapısını ne zaman çalsak yerimizi buluyoruz ve derdimizi anlatıyoruz.’’ dedi.

Bakan Ersoy’un talep eden herkesle görüştüğünü ileri süren Nebil Çelebi, sadece TÜRSAB’ın bakanla görüşmediğini söyledi. Uçak bileti satan acentelerin yanında 12 bin acentenin sorunlarını bakana ilettiğini söyleyen Çelebi, Mehmet Nuri Ersoy’un taleplerinin yüzde 80'ini kabul ettiğini belirtti.

Ersoy'un incoming konusunda tanıtım ve algı yönetiminin önemine değindiğini anlatan Çelebi, UBSAD’ın Ersoy’un katılımıyla ‘incoming çalıştayı’ düzenleyeceğini ifade etti. Çelebi, çalıştayın pandeminin sona ermesi durumunda toplantı, devam etmesi durumunda ise zoom üzerinden yapılacağını söyledi.



Bu Haber 20.10.2020 - 08:48:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Onur 06.11.2020 - 07:35

    neyin egitimini verecek magdur olan isparta kazsinda olenlerin hesabini verse yada kendi sahip oldugu atlasglobal yada batirdikdan sonra atlasglobal eden ve sonra iscilerin parasini vermeyen onca ucak ne oldu merak konusu tabiki ama egitim verecek incoming kim inanacak? bakanin sirkeri arasidrma gecirdigini sizin de gazetiniz yazdi tabiki kaldirmmasiysaniz

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.