Nebil Çelebi’nin kardeşi, acenteciyi darp etti

Nebil Çelebi’nin kardeşi, acenteciyi darp etti

TÜRSAB Başkan adayı Hasan Erdem’in düzenlediği toplantıda, acenteci Nebil Çelebi’nin kardeşi Alpaslan Çelebi’nin bir centeciye saldırdığı öğrenildi.


TurizmGüncel

Birlikte Güçlü TÜRSAB ekibinin başkan adayı Hasan Erdem’in Taksim'deki Grand Öztanık otelde düzenlediği toplantı sonrası, Uçak Bileti Satan Acentalar Derneği (UBSAD) Başkanı Nebil Çelebi’nin kardeşi Alpaslan Çelebi’nin, bir acenteciyi darp ettiği öğrenildi.

Saldırıya uğrayan Mehmet Gem isimli acenteci, olayla ilgili olarak TurizmGüncel’e bilgi verdi.

‘’Abim hakkında ve bakanın eşi hakkına yazılar yazıyorsun’’

Saat 09.45 civarında toplantıya katıldığını belirten Mehmet Gem, ‘’Toplantı bittikten sonra otelin dışına çıktık. Alpaslan’ı salonda hiç görmedim. O esnada yanımda İbrahim Tanrıverdi ve Cemal Alyamaç vardı. Nebil Çelebi İbrahim’i resepsiyonun olduğu yere çağırdı. Uğur Hcıalioğlu da ‘bir dakika bakar mısın diyerek Cemal Alyamaç’ı oyaladı. O esnada yanıma gelen Alpaslan Çelebi, ‘isimsiz yazılar yazanların organizasyonunu sen yapıyorsun. Abim hakkında ve bakanın eşi hakkında yazılar yazıyorsun’ diyerek bana sözlü sataşmada bulundu.’’ dedi.

‘’8-10 kişi vardı’’

Alpaslan Çelebi ile birlikte 8-10 kişinin daha orada olduğunu ileri süren Mehmet Gem, ‘’Alpaslan bir and küfredip bana kafa atmaya çalıştı. O darbeden kurtulup gözlüğümü çıkarmak ve karşılık vermek istedim. Ancak oradaki diğer kişiler kavgayı ayırma bahanesiyle beni tuttu. Bu esnada Alpaslan Çelebi, beni darp etmeye devam etti.’’ bilgisini paylaştı.

celebi

Toplantı bittikten sonra Nebil Çelebi kürsüye çıkıp konuştu

Yapılan saldırının organize olduğunu ileri süren Mehmet Gem, ‘’Saldırıdan önce Nebil Çelebi toplantı bitimi sonrası kürsüye çıkarak bakanın hakkında ileri-geri şeyler yazıldığını ve bunları bizim organize ettiğimizi söyledi. Bizi, insanları tahrik etmekle suçlayan Nebil Çelebi, ‘yaptıklarınızın karşılığını alıyorsunuz’ şeklinde şeyler söyledi’’ dedi.

Hastaneden darp raporu aldığını belirten Gem, saldırgan hakkında şikayetçi olacağını ifade etti.

Hasan Erdem’den açıklama

Olayla ilgili olarak TurizmGüncel’e bilgi veren Hasan Erdem ise, olayın toplantı sonrası misafirleri yolcu ettiği sırada yaşandığını belirtti. Kendisi misafirleri yolcu ederken Nebil Çelebi’nin sahneye çıkıp konuştuğunu doğrulayan Erdem, ancak ne söylediğine dikkat etmediğini belirtti.

Toplantı çıkışı iki tarafın birbirine sözlü sataşmada bulunduğunu ve sonra kavgaya tutuştuğunu ileri süren Erdem, Alpaslan Çelebi’nin toplantıya davetli olarak katılmadığını söyledi.



Bu Haber 09.10.2019 - 16:17:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.