Ennismore her şey dahil lifestyle lüks markasını Bodrum’a getirdi

Ennismore her şey dahil lifestyle lüks markasını Bodrum’a getirdi

Lifestyle turizm yatırım şirketi Ennismore, Bodrum’daki yatırımı Hyde Bodrum’u 2024 yılında açmayı planlıyor.


Ennismore, her şey dahil lüks tatil deneyimi sunmayı hedefleyen 211 odalı Hyde Bodrum’u 2024 yılının başlarında açmayı planlıyor. Hyde Bodrum markanın Türkiye'deki ilk her şey dahil lüks tatil oteli olma özelliğini taşıyor. Tesiste ayrıca 4 tane de villa bulunuyor.

Gastronomi konusunda iddialı olan tesiste The Greater Palms, Sun&Moon, La Rebella, Bungalov Pol Bar ve Hyde Beach Club olmak üzere toplam 5 adet yeme-içme ve eğlence alanı bulunacak.

Ennismore İş Geliştirmeden Sorumlu Başkanı ve Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Başkan Yardımcısı Louis Abboud, "Hyde markasının doğasında var olan müzik, özgürlük ve keşif duygusunu alıp, bu temayı, ilk her şey dahil deneyimine dönüştürmekten heyecan duyuyoruz. Hyde Bodrum, Ege kıyılarına benzersiz bir deneyim getirecek ve festivallerden ilham alan eğlence ve müzik anlayışımızın her şey dahil algısını da değiştireceğini umuyoruz." dedi.

2023 yılında 20 otel daha açacak

Ennismore lifestyle konsepti alanında 13 marka ve 100'den fazla otelle faaliyet gösteriyor. Öünmüzdeki yıllarda 140’tan fazla yeni otel ile 200 bar ve restoranın daha açılması planlanıyor. Şirket başta Maison Delano Paris-Fransa, Mama Shelter, Rennes-Fransa, SO/ Uptown Dubai-BAE, 21C Museum Hotel St. Louis-ABD, The Hoxton, Charlottenburg-Almanya ve Hyde Ibiza-İspanya olmak üzere 2023 yılında yaklaşık 20 otel daha açmaya hazırlanıyor.



Bu Haber 01.08.2023 - 12:57:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.