Dünyaca ünlü otel zinciri Türkiye’deki ilk otelini açtı

Dünyaca ünlü otel zinciri Türkiye’deki ilk otelini açtı
Fairmont'un Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul, üst düzey yöneticilerinin katıldığı mini bir davetle İstanbul’a “merhaba” dedi.

 
New York’un ünlü oteli The Plaza’dan Londra’nın ikonik oteli The Savoy’a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerine hizmet veren dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, Mecidiyeköy’de, Türkiye’deki ilk otelini açtı.

 
16 Ocak pazartesi günü Fairmont markası ve yatırımcı firma Viatrans A.Ş.’nin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile kapılarını açan Fairmont Quasar İstanbul'da 25 süit, 209 lüks oda ve 64 Fairmont Rezidans’ı bulunuyor. Otelin dizaynı, Amerikalı tasarım firması Wilson Associates tarafından, yerel unsurlar göz önünde bulundurularak oluşturuldu.
 
Fairmont Quasar İstanbul’un açılışına, Viatrans A.Ş. CEO’su Pınar Aybek, Fairmont marka sahibi Accor Grubu’nun İngiltere, İrlanda, Rusya ve Türkiye’den Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Aiden McAuley, Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye ile Doğu Avrupa’dan Sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı Gerhard Strüger ve Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü Kai Winkler da katıldı. 
 



Bu Haber 18.01.2017 - 10:22:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.