Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a beyzbol sopalı saldırı

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a beyzbol sopalı saldırı
Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, bir grubun beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Saldırının, ruhsatsız otelle ilgili olduğu ileri sürüldı.

Bir kafede yemek yiyen Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Atabay’ın şahsi avukatı 4 kişinin beyzbol sopalı saldırısına uğradı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre Atabay ve avukatı, yaşlı bir kişinin hemen ardından restorana giren 4 kişinin saldırısına uğradı. Ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişi bir anda Belediye Başkanı Atabay ve avukatına saldırdı. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı kanlar içinde kalırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Ağabeyi Süleyman Özışık’ın da dahil olduğu süreçte Gazeteci (!) Mehmet Özışık ve Didim’de yasa dışı otel-inşaat işleri yapan bir grup Didim Belediye Başkanına kumpas kurmuşlardı. Bu grup, ruhsatsız oteli mühürleyen Bld. Başkanı Deniz Atabay’a bu gece 15 kişiyi sopalarla saldırttı"



Bu Haber 15.06.2021 - 08:12:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.