Zehirlenme faciasında anne ve iki çocuğun ardından baba da hayatını kaybetti
Tatil için Almanya’dan İstanbul’a gelerek zehirlenen ailede anne ve iki çocuğun ardından baba da hayatını kaybetti.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Abdullah Emre Güner, Fatih’te rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Böcek ailesinde, anne ve iki çocuğun ardından baba Servet Böcek’in de hayatını kaybettiğini açıkladı.
Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fatih’te rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Böcek ailesinde, iki evladımız ve annelerinin ardından baba Servet Böcek de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.” ifadelerine yer verdi.
Hastanedeki işlemleri tamamlanan Servet Böcek’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Beşiktaş’taki bir restoranda yemek yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle Fatih’te konakladıkları otelden hastaneye kaldırılan Kadir Muhammet (6), Masal (3), anne Çiğdem ve baba Servet Böcek’in ölümüyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma devam ediyor.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan midyeci Y.D., lokumcu F.T., kokoreççi E.E. ve kafe işletmecisi F.M.O., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorguları tamamlanan dört şüpheli, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

