Delphin Hotels Fortune 500 Listesine girdi

Delphin Hotels Fortune 500 Listesine girdi

Türkiye’nin önde gelen otel gruplarından Delphin Hotels’i bünyesinde barındıran Cömertoğlu Otelcilik, en prestijli liste olarak adlandırılan “Fortune 500 Listesi”nde 375. sırada yer alırken Konaklama Sektörü Kategorisi’nde de 4. sırada yer aldı.


Antalya Delphin Imperial, Delphin Be Grand Resort, Delphin Palace, Delphin Diva, Delphin Deluxe, Botanik Platinum ve Botanik Hotel&Resort tesisleriyle hizmet veren Türkiye konaklama sektörünün önde gelen markalarından Delphin Hotels, turizmde yaşanan ağır krizler ve sorunlara rağmen en prestijli liste olarak adlandırılan “Fortune 500 Listesi”ne girdi.

2022 yılı verilerinin değerlendirildiği listede Delphin Hotels, 375. sırada yer alırken Konaklama Sektörü Kategorisi’nde de 4. sırada yer almayı başardı. Kriz dönemlerinde dahi yoğun çalışma temposuna devam eden Delphin Hotels başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Konu hakkında Delphin Hotels Yönetim Kurulundan yapılan açıklama şöyle:

Cömertoğlu Otelcilik A.Ş. yani bizim adlandırdığımız Delphin Ailesi sadece ülkemizin değil dünyanın geçirdiği en zor günler ve en ağır krizlerden birini çok çalışarak sürekli ‘Başarı tesadüf değildir’ mottosu ile kalitesini, hizmetini artırarak Türkiye’ye en büyük döviz girdisi olan konaklama sektöründe Türkiye’nin en büyük 4.sü, tüm Türkiye çapındaki tüm şirketler arasında da 375. sırada yer almıştır.

Bu yolda bize ekmek arkadaşı olan çalışanlarımız, kader dostu olan tüm tedarikçilerimiz ve finans kuruluşları, yol arkadaşlarımız, tüm acenteler, cennet şehrimiz Antalya'nın çalışanları, bilse de bilmese de Türkiye'de beraber ekmek paylaştığımız, çiftçiler, balıkçılar, tarımcılar, mandıracılar, emekçiler ve üreticilerimize de teşekkür eder, selam ve saygılarımızı iletiriz.”

Delphin Hotels


Bu Haber 11.07.2023 - 10:11:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.