CVK Hotels & Resorts otel sayısını 14’e çıkaracak

CVK Hotels & Resorts otel sayısını 14’e çıkaracak

Onuncu yılının kutlayan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un genel müdürü Murat Arslan, CVK Hotels & Resorts’un 10 yıl içerisinde otel sayısını 14’e çıkaracağını açıkladı.  


Cumhuriyetin 100. yılında, açılışının 10. yılını kutlayan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul “10. Yıl ve 2024’e Hoş Geldin Etkinliği” düzenledi.

Etkinliğe seyahat acenteleri ve basın mensuplarının yanı sıra birçok turizmci katıldı.

Gecede konuşma yapan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul Genel Müdürü Murat Arslan, “Otelimizi, bundan tam 10 yıl önce, 2013 yılında Gümüşsuyu'ndaki tarihi Park Otel'in yerine CVK Hotels & Resorts çatısı altında CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul adıyla yeniden hizmete açtık. Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk yıllarından itibaren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Adnan Menderes, Yahya Kemal Beyatlı gibi birçok değerli devlet adamını otelimizde ağırladık. Geçmişten gelen tarihsel değerlerimizle insana, kültürel mirasa ve doğaya saygılı bir anlayışla yola çıktık. Kalıcı ve uzun vadeli başarılar elde etmek için yüksek misafir ve çalışan memnuniyetini ilke edinerek tercih edilen ilk marka olma misyon ve vizyonunu belirledik.” ifadelerini kullandı

“Dünyanın çeşitli bölgelerinde 6 temsilcilik kurduk”

Oteli ve Türkiye’ye daha fazla tanıtmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Arslan, “Dünyada gelişen tüm trendleri ve sektörel yenilikleri hep birlikte yakından takip ettik. Bunun için dünyanın birçok yerinde organize edilen fuar ve aktivitelere katıldık. Otelimizi dolayısıyla İstanbul’umuzu ve ülkemizi daha fazla tanıtmak için yoğun çaba sarf ettik. Dünyanın çeşitli bölgelerinde şu ana kadar 6 temsilcilik kurduk. Rusya’da, Suudi Arabistan’da, Almanya’da, İngiltere’de, Amerika’da ve Brezilya’da hem bulundukları ülkelerde, hem de yakın çevrelerinde otelimizin tanıtım ve reklam çalışmalarını yürütüyoruz. “ şeklinde konuştu.

“En çok tercih edilen otel olmak istiyoruz”

Gelecek 10 yıl içerisindeki hedeflerini açıklayan Murat Arslan şu ifadeleri kullandı:

“CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul olarak amacımız Türkiye’de başarımızı sürdürmeye devam ederken, farklı ülkelerde de varlığımızı duyurmak. Bu yüzden küresel hedeflerimiz doğrultusunda Türkiye’de ve dünyada turizm sektöründe kalitesi ve hizmet anlayışıyla fark yaratan, en çok tercih edilen otellerin ilk sıralamalarında yer almak istiyoruz.

Gelecek 10 yıl içerisindeki hedefimiz; yurt içi ve yurt dışında toplam 14 otele ulaşmak. Bu süreçte franchise veren bir marka olmak için de gerekli alt yapımızı oluşturuyoruz. CVK Hotels & Resorts ailesine dahil etmeyi planladığımız bir resort otel yatırım projemizin yanı sıra yurt içinde 4,  Batı ve Doğu Avrupa’da 6 yeni otel projesi ile sektörde fark yaratmak istiyoruz. Yakın zamanda Karaköy’de Galata Port’un hemen yanında bulunan otel projemizi de hayata geçirerek hedeflerimizin ilk somut adımını atmış olacağız.”



Bu Haber 14.12.2023 - 15:19:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.