Club Dem Spa & Resort Otel'e TUI'den ödül

Club Dem Spa & Resort Otel'e TUI'den ödül


Konaklı Kasabası – Alanya’da bulunan Club Dem Spa & Resort Otel her yıl TUI – Nordic tarafından geleneksel olarak  düzenlenen, otellerde konaklayan misafirler tarafından, tarafsız olarak yapılan anketler sonucunda, Bluestar otelleri kategorisinde 2012 yılında dünyanın en iyi oteli ( Blue Spirit) ödülünü almaya hak kazandı.

 

Uzun yıllardır sadece Tui Nordic misafirlerine hizmet veren,Flowergardenhotels gurup otellerinden, Club Dem Spa & Resort Otel,ödülünü Rodos adasında düzenlenen törende Tui Nordic ürün, havacılık ve satınalma direktörü Tor Claussen ve Tui Nordic ürün ve kontrat müdürü Gorm Pedersen tarafından otel yönetim kurulu başkanı Hasan Doğan’a takdim edildi.

 

Gorm Pedersen ödül töreninde yaptığı açıklamada ; ödülü getiren başlıca unsurların ; yüksek misafir memnuniyeti,yiyecek ve içecek kalitesi,ilgili ve güleryüzlü personel,yerel unsurların misafirler ile buluşturulması,modern oda dekorasyonu,2012 yaz sezonunda aile konseptinde rekor misafir memnuniyeti geri dönüşümü olduğunu söyleyerek ödülü takdim etti.

 

Ödülün bir diğer anlamı ve önemi ise Türkiye’de Bluestar otelleri kategorisinde ilk defa belirtilen kategoride, bir Türk otelinin ödülü alıyor olmasıdır.



Bu Haber 31.10.2012 - 11:55:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.