Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yeni dönem

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yeni dönem

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un otel binasında gerçekleşen yenileme projesi tamamlandı.


Çırağan Palace Kempinski İstanbul, otel binasında gerçekleşen kapsamlı yenilenme projesi ile misafirlerini yeni bir döneme davet ediyor.

Otel odaları, süitleri, otel lobisi ve iki yeni restoranın yenilenmesinde Çırağan Sarayı’nın tarihi ve döneminden ilham alındı.

Avrupa’nın lüks otel gruplarından Kempinski yönetimindeki otel binasında yer alan odalar, süitler, otel lobisi ve otelde yer alan iki restoranın yenilendiği projede Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün ile çalışıldı.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke, “Benzersiz bir lüks deneyimi sunan Çırağan Palace Kempinski’de konuklarımıza yenilenen otel odalarımız, süitlerimiz, lobimiz ve restoranlarımızla gerçek bir sarayda olmanın hissini yaşatacağız. Sofistike bir stili, Çırağan Sarayı’nın tarihinden aldığımız ilhamla benzersiz bir ahenk içinde harmanladığımız bu yepyeni dönem için hazırız. Türk misafirperverliğini üst düzey lüks ile buluşturduğumuz, dünya çapında üne sahip Çırağan Palace Kempinski’de dünyanın dört bir yanından gelecek konuklarımıza eşsiz bir deneyim sunmaktan memnuniyet duyacağız.” dedi.



Bu Haber 09.05.2023 - 08:39:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.