'Bu hatta kısa sürede başarıya ulaşıp uçuşları tüm yıla yayacağız'

'Bu hatta kısa sürede başarıya ulaşıp uçuşları tüm yıla yayacağız'
İzmir Adnan Menderes Havalimanına açtığı base ile 2019 yazı itibarıyla Almanya ve Hollanda’dan İzmir’e direkt uçuşlara başlayacak olan Corendon Airlines’ın üst düzey yöneticileri, Travel Turkey İzmir Fuarı’nın ikinci günü düzenlediği akşam yemeğinde acenteler ile bir araya geldi. İzmir’in turizm potansiyeline dikkat çeken Corendon Havayolları Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer, “2019 yazında İzmir’e haftada 18 uçuş gerçekleştireceğiz. Avrupalı turist, İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini çok iyi biliyor. Bu hatta kısa sürede başarıya ulaşıp seferlerimizi tüm yıl boyunca devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başarılı geçen 2018 yılının ardından 2019 için yatırım atağına geçen Corendon Airlines, filo, base ve uçuş noktalarını hızla artırıyor. Antalya’dan sonra Türkiye’deki ikinci base’ini İzmir’de açan havayolu şirketi, yeni yatırımının detaylarını İzmir’in turizm acenteleri ve basın mensupları ile paylaştı.

AVRUPA'DAN İZMİR'E 8 NOKTADAN UÇUŞ PLANLADI

Travel Turkey İzmir Fuarı’nın ikinci gününün akşamında düzenlenen toplantıya Corendon Havayolları Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer ile şirket yöneticileri katılım gösterdi. 1 Haziran 2019 tarihi itibarıyla Avrupa’dan İzmir’e direkt uçuşlara başlayacaklarını söyleyen Yıldıray Karaer, yedisi Almanya, biri Hollanda’dan olmak üzere toplam sekiz şehirden uçuş planladıklarını belirtti. İzmir’in Avrupalı turist için cazibe merkezi olduğuna dikkat çeken Karaer, “İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunun bilinciyle elimizden gelen katkıyı sunmak adına harekete geçtik. 2019 yazı için İzmir’e haftada 18 uçuş gerçekleştirecek şekilde 148 bin koltuk planladık. Önümüzdeki günlerde 2019 - 2020 kış tarifesini de satışa sunacağız. Hedefimiz her sene İzmir’e yeni meydanlardan uçuşlar düzenlemek ve seferleri 12 ay boyunca düzenli olarak devam ettirmek” diye konuştu.

corendon1

İZMİR HATTINI AVRUPA'DA BAŞKA UÇAKLARLA DA DESTEKLEYECEK

Adnan Menderes Havalimanına bir uçak base edeceklerini ifade eden Karaer, “Bu uçağın yanı sıra Avrupa’nın çeşitli yerlerinde base edeceğimiz uçaklarla da bu hattı desteklemeyi planlıyoruz. Uçuşları düzenlerken İzmir’in yanı sıra çevre illere seyahat edebilecek yolcu potansiyelini de göz önünde bulunduruyoruz. Yabancı turistler ile birlikte özellikle Hollanda, Belçika ve Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları için de bu uçuşlar çok cazip bir fırsat olacak. Bu nedenle İzmir uçuşlarımızı Avrupa’da faaliyet gösteren yerel acentelere tanıtmak için şimdiden harekete geçtik ve çok olumlu geri dönüşler aldık.” açıklamasında bulundu.

corendon2

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Corendon Airlines’ın İzmir’e gerçekleştireceği direkt uçuşların biletleri, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yanı sıra www.corendonairlines.com üzerinden satışa sunuluyor.

Corendon Airlines’ın, 1 Haziran - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında İzmir Adnan Menderes Havalimanına uçacağı noktalar ve uçuş günleri şu şekilde sıralanıyor:

Köln: Pazartesi, Salı, Cuma
Düsseldorf: Pazartesi, Perşembe, Cumartesi
Frankfurt: Salı, Cuma
Hannover: Cuma, Cumartesi
Hamburg: Çarşamba, Pazar
Stuttgart: Salı, Cuma
Münih: Pazartesi, Cumartesi
Maastricht / Aachen: Perşembe, Pazar


Bu Haber 08.12.2018 - 09:29:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.