Booking com'da büyük personel kıyımı başladı

Booking com'da büyük personel kıyımı başladı
Türkiye'deki otelcilere bir bilgilendirme yazısı gönderen online rezervasyon platformu Booking com, 'yeniden yapılanıyoruz, temsilciniz değişebilir' dedi.


Booking com'un ağustos ayında duyurduğu büyük çaplı işten çıkarma başladı. Şirket tarafından partner otellere gönderilen bilgilendirme yazısında, ''Sizin gibi biz de rezervasyon hacimlerinin büyük kısmının yok olduğunu gördük'' denildi.

Yakın gelecekte de durumun değişmesinin muhtemel görünmediği belirtilen bilgilendirme yazısında, yeni yapılanma (işten çıkarmalar) nedeniyle ülkelerdeki bölge temsilcilerinin değişebileceği ve bu tesislerle iletişime geçileceği kaydedildi.

Booking com'un otellere gönderdiği bilgi yazısı şöyle:

''COVID-19, endüstrimiz üzerinde yıkıcı bir etki yarattı. Sizin gibi biz de rezervasyon hacimlerinin büyük bir kısmının yok olduğunu gördük.

Bu bağlamda Ağustos ayında Booking.com'un yeniden yapılanacağını duyurmuştuk. Mevcut gerçeklikteki iş hacmine kıyasla çok daha büyük bir çalışan kadromuz var ve üzülerek söyleyebiliriz ki yakın gelecekte de durumun böyle devam etmesi muhtemel görünüyor. Çalışanlarımızın işlerini kaybetmemelerini sağlamak için elimizden geleni yaptık ancak önümüzdeki aylarda ve yıllarda müşterilerimize ve ortaklarımıza destek sunmaya devam etmek adına değişiklikler yapmamız gerektiğini kabul etmek zorunda kaldık.

Bu hafta, ülkenizdeki Booking.com çalışanları bu durumdan kişisel olarak etkilenip etkilenmediklerini öğrenecek.

Bu durumdan siz de etkilenirseniz (örneğin Bölge Sorumlunuzun değişmesi), mümkün olan en kısa süre içinde e-posta yoluyla sizinle iletişime geçeceğiz. Bu e-postayı, ülkenizdeki çalışanlara haber verildikten kısa bir süre sonra alacaksınız. Bu durumdan gerçek anlamda etkilenmeniz durumunda daha fazla bilgi almanızın biraz zaman alabileceğini lütfen unutmayın. Bu süre zarfında hem yerel ekiplerimiz hem de müşteri hizmetleri ekiplerimiz yapılan personel değişiklikleri hakkında ilave bilgi veremeyecektir. Bu nedenle konunun hassasiyetini göz önünde bulundurmanızı ve şu anda bu durum hakkında daha fazla bilgi almak üzere ekiplerimizle iletişime geçmemenizi rica ediyoruz. Sizinle ilgili bir gelişme olması durumunda en kısa sürede iletişime geçeceğimizden emin olabilirsiniz.

Booking.com'daki herkes inanılmaz derecede üzücü bir süreç geçiriyor. Ancak bu korkunç kriz dönemi ve sonrası için sizin gibi ortaklarımıza destek sunmaya odaklandığımız konusunda sizi temin etmek isteriz. Yüksek düzeyde destek ve hizmet almaya devam edeceksiniz. Ayrıca Partner Hub sayfamız aracılığıyla toparlanma çalışmalarımız konusunda sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.''



Bu Haber 14.10.2020 - 12:46:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.