Timeservices in alması iyi olmuş Bentour pazardaki eski konumunu kazanabilir
Timeservices in alması iyi olmuş Bentour pazardaki eski konumunu kazanabilir
Sayın Dilara Hanım, WOW lardaki sıkıntı nedir? Açıklayında bilelim.
BENTOUR RUSYA,MNG grubundan 3 yıl once koptu ve baska bir tour operatoru tarafından ısletiliyordu,ama herkes MNG'den satın alındı diye yazıyor,bilgi karmasası yaratmayalım lutfen
Dilara hanim , uzun yillar Bentour Int.Moscow ‘da gorev yapmis bir yonetici olarak ;Bentour Int ve bagli bulundugu diger holding kuruluslar arasinda birbirini tamamlayan,gorev anlayisini yasam bicimini ve MNG Holding’li olma ruhunu hep icinde tasiyan , hatta gordugunuz uzere ayrilmamizin uzerinden yillar gecmesine ragmen bu olguyu hala tasidigimizi bu yazimda gormektesiniz.Yurticinde ve yurtdisinda BENTOUR INT. isminin hala guven ve saygi ile anilmasi bu sebeptendir ki TIMESERVICES gibi ulkemizde Marka olmus Avrupa-Rusya ve BDT ulkelerinden ciddi bir INCOMING acentasi bu markaya yatirim yaparak VIP turizm yolunda Rusyadan Turist tasiyacagini deklere etmektedir.Konuyu bu kadar basite indirgemeniz ,eski calisanlar ve su an hala yonetimde bulunanlar ki BU KISILER butun olarak ele alindiginda da maasli tum CALISANLARINI uzmeden,yillardir tum haklarini koruyarak yonetmeye de devam etmektedirler.BUNU TUM TURIZM SEKTOR’U yakinen bilmektedir.Siz bu kisilere kibir ve burun buyuklugu yakistirmanizla hicte uygun olmayan , tamamen tarafli ve haksiz bir yaklasim icerisindesiniz .Timeservices ve Rusya ekibine basarilar diliyorum . Saygilarimla.
Hayırlı olsun. Bu ekibin başarılı olacağına inancım tam..
İyi olmuş. Turizm ekipleşmesinde MNG pek başarılı değil. Wow da yıllardır sıkıntılı. Satış ekibinin kibir ve burun büyüklüğü yüksek. Bu sebeple gelen şikayetlerde MNG daha fazla boğuşmamak için Tayfun beye kiralık verdi otelleri ama hala aynı ekip ve aynı tas, aynı hamam. Bentour kanadının satıldığına sevindim.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri