Muğla’da denetlenen 44 otel kapatıldı

Muğla’da denetlenen 44 otel kapatıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, il genelindeki turistik tesislerde ağustos ayı boyunca gerçekleştirilen denetimlerin sonucunda 44 turistik tesisin kapatıldığını açıkladı.


Muğla valisi İdris Akbıyık yaptığı açıklamada turizm bölgelerinde denetlenen 7 otel ve tesisten 44’ünün kapatıldığını söyledi. Akbıyık ayrıca hanutçulukla mücadele kapsamında 2 işletmeye ve 1 kişiye idari para cezası uygulandığını ruhsatsız veya yüksek sesle müzik yayını yapan 45 işletmeye de tutanak tutulduğunu belirtti.

Akbıyık, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın, Ağustos ayında 1051 tekne ve yatı denetlediğini, eksiklikleri tespit edilen 108 tekne ve yata yasal işlem uygulandığını bildirdi.

Vali Akbıyık, bu denetimlerin Muğla'da turizm standartlarını yükseltme ve tatilcilerin güvenliğini sağlama amacıyla kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.



Bu Haber 30.09.2025 - 15:46:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.