Bentour ile TUI arasında önemli iş birliği

Bentour ile TUI arasında önemli iş birliği

Avrupa'daki Türk kökenli tur operatörlerinden Bentour, TUI ile işbirliğine gitti.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Türk tur operatörü Bentour ile TUI arasında ilk kez bir iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında Bentour'un ürünleri TUI Reise Center, Hapag Lloyd Reisebüros ve First Reisebüros acente zincirlerinde satılabilecek.

1 Temmuz'da başlayacak iş birliği çerçevesinde iki şirket arasında çeşitli ortak pazarlama çalışmaları yapılması planlanıyor.

İşbirliğine ilişkin açıklama yapan Bentour-Almanya Müdürü Songül Göktaş-Rosati "Bentour Reisen olarak TUI'nin franchise acente zincirleriyle iş birliğine gitmiş olmaktan son derece memnunuz. Temmuz ayından itibaren ürünlerimiz TUI Reise Center, Hapag-Lloyd Reisebüro, First Reisebüro ve First Business Travel'a üye saygın seyahat acentelerinde satışa sunuluyor. Bu ortaklığın sunduğu yeni fırsatlardan heyecan duyuyoruz. Misafirlerinize daha fazla esneklik ve seçenek sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

TUI Almanya Franchise Direktörü Ilka Lauenroth, "Bentour Reisen, Türkiye'de kendini kanıtlamış bir uzman olarak bize çok hitap ediyor ve özellikle özel ürünleriyle yelpazemizi tamamlıyor" dedi.



Bu Haber 15.06.2023 - 13:13:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Duayen TUIci

    Nadir 15.06.2023 - 04:15

    TUI ile BenTour'u bir kişi bir araya getirebilirdi, o da Duayen TUI Türkiye Kontrat Md Melih Yetiş ????????????

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.