Barut Hotels 60. kez ağırladığı misafirlerine plaket verdi

Barut Hotels 60. kez ağırladığı misafirlerine plaket verdi
Turizm sektöründe 50 yılı geride bırakan Barut Hotels, gruba ait Arum Barut Collection’da 60. kez ağırladığı 4 misafirine plaket verdi.


Tekrar gelen misafir oranı yüzde 35 olan Barut Hotels, bu alanda rekor kıran misafirlerine plaket verdi. Arum Barut Collection’da 60. kez konaklayan misafirlere plaketlerini genel müdür yardımcısı Serdar Özkaya takdim etti.

Müşteri sadakati ve güveni sayesinde 2020 yılını istihdam kaybı yaşamadan atlatan Barut Hotels yönetimi, personel politikalarının uzun yıllar tesislerinde konaklayan misafirler başta olmak üzere değişik kesimlerden kurum ve kişi tarafından taktir edildiğini belirtti.

Grubun açıklamasında, uzun yıllardır otellerini tercih eden misafirlerinin bu tercihlerinde; Barut otellerindeki ekiplerin değişmemesi, tekrar gelen misafirleri tanıması, ihtiyaç ve taleplerini tüm detayları ile bilmesi ve bu yönde kişiselleştirilmiş hizmet sunmasının etkili olduğu kaydedildi.

Faaliyetlerini mutlu çalışan-mutlu misafir felsefesi ile sürdürdüklerini belirten Barut Hotels, misafirlerini mutlu etmenin çalışanlarını mutlu etmekten geçtiğinin altını çiziyor.



Bu Haber 01.11.2021 - 15:08:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.