Barut Hotels 50. yılını kutluyor

Barut Hotels 50. yılını kutluyor
Türkiye'nin önde gelen otel gruplarından Barut Hotels 50. yılını kutluyor.

Antalya Side bölgesinde 1971 yılında kurulan, Side, Antalya, Kemer ve Fethiye'de 13 otel, 10 bin yatak ve 3 bin 500 personelle faaliyet gösteren Barut Grubu 50. yılını kutluyor.

Personel politikası ve imza attığı sosyal projelerle dikkat çeken Barut Grubu, yine bu anlayışla 50.yıl kutlamalarını da bir yıla yayılan organizasyonlar ve marka saygınlığını yaratan tüm temalara dokunarak gerçekleştirecek.

Barut Hotels gurubunun, Side tarihini ve doğasını tüm dünyaya tanıtma misyonu; bir dünya kenti olan Antalya’nın uluslararası etkinliklerini öncelikle yaratmak, sürdürmek ve destek olmak vizyonuyla gelişerek devam ediyor; Uluslararası klasik müzik festivalleri, gastronomi festivalleri, uluslararası spor organizasyonları, tarihi kent kazıları, kent hafızasını tazeleyen müzelere sunulan destekler, düzenli sanat çalıştayları, sosyal yaşamın, edebiyat, sanat ve bilimin değerli isimlerinin kentle buluşturulduğu organizasyonlar, endemik varlıklara dikkat çeken bilimsel yayınlar, sürdürülebilir çevre etkinlikleri ve eğitime verilen destekler, yarım asırdır parlayan markanın kimliğini oluşturuyor.



Bu Haber 28.06.2021 - 09:47:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.