Afrika Turizm Fuarı 13-14 Eylül’de gerçekleşecek
Afrika Turizm Fuarı (ATF25 Egypt), 13 - 14 Eylül 2025 tarihlerinde “Turizmin Güneşi” sloganıyla Rixos Radamis Sharm El Sheikh’te düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 2 bine yakın seyahat acentesi temsilcisi ve 3 bin 77 profesyonel ziyaret ile gerçekleşen ATF, bu yıl 3 binden fazla katılımcı ve 100’ün üzerinde uluslararası turizm markasını bir araya getirecek.
13 - 14 Eylül 2025 tarihlerinde Rixos Radamis Sharm El Sheikh’te düzenlenecek olan Afrika Turizm Fuarı 2025 Mısır kapsamında düzenlenecek panellerde sürdürülebilir destinasyonlar, dijital dönüşüm, kalkınma odaklı turizm modelleri gibi kritik başlıklar ele alınacak. Katılımcılar, sektöre yön veren liderlerle buluşarak Afrika’nın kalkınma vizyonuna doğrudan katkı sunacak.
Afrika Turizm Fuarı ATF25 Egypt; Türkiye, Avrupa, Orta Doğu, Balkanlar, Benelüks ve Baltıklar başta olmak üzere, tur operatörleri, otel zincirleri, seyahat acenteleri ve yatırımcılar için uluslararası network merkezi olacak.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

