Babadağ teleferik temel atma töreni şölene dönüşecek

Babadağ teleferik temel atma töreni şölene dönüşecek
SKYWALK Fethiye adını alan Babadağ Teleferik Projesinin 21 Ağustos’ta yapılacak temel atma töreni Hadise ve Kolpa grubu ile renklenecek. Babadağ Teleferik Projesi temel atma törenine, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte bazı bakanların da katılması bekleniyor.



Kırtur şirketi sahiplerinden Kenan Kıran, 21 Ağustos’ta yapılacak olan temel atma töreninin şölen havasında geçeceğini belirterek şunları söyledi:

"Babadağ Teleferik Projesi'nin temelini 21 Ağustos tarihinde atıyoruz. Fethiye için böyle önemli bir projeyi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği içinde gerçekleştiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Makinelerimiz geldi, proje doğrultusunda çalışmalarımız başladı. Çalışmalarımızı bir an önce tamamlayıp Babadağ Teleferik Projesi'ni bir an önce kazandırmak istiyoruz. Babadağ'ı, dünyanın en önemli spor merkezi yapmak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Babadağ'da yaz kış yaşanan hareketin, bölgeye artı değer olarak geri döneceğini düşünüyorum. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, bir mücevheri bulup ortaya çıkardı. Bize de, o mücevheri parlatmak düşüyor. Tüm oda üyelerini, sivil toplum örgütü temsilcilerini, oda başkanlarını ve Fethiyelileri bu önemli hadiseyi gerçekleştirmek için ilk harcı birlikte atmaya ve bu tarihi güne tanıklık etmeye davet ediyoruz. Fethiyemize, hayırlı uğurlu olsun.”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ise Fethiye’nin 30 yıllık hayali olan teleferik projesinin ilk harcının atılacağı 21 Ağustos’un önemli bir tarih olduğunu ifade etti.

Belcekız’daki ücretsiz halk konseri, Ceyhun Yılmaz’ın sunuculuğunda, saat 17.30 başlayacak. Ünlü sanatçı Hadise ve Grup Kolpa, bu konser aracılığıyla Fethiyeliler ile buluşacak. Babadağ'ın 1700 metrelik pistinde gerçekleştirilecek olan temel atma töreni kokteyli, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla saat 18.30'da gerçekleşecek.




Bu Haber 14.08.2017 - 16:50:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.