Avantgarde Collection otellerinden açıklama

Avantgarde Collection otellerinden açıklama
Lucis Global çatısı altında faaliyet gösteren Avantgarde Collection otelleri tarafından yapılan açıklamada, Kemer'de kapılarını kapatan otelle kendi otelleri arasında bir ilişki bulunmadığını ifade edildi.


Grup tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:

"1991 den beri turizm sektöründe gayrimenkul ve otel işletmeciliği yatırımları yapan Öztanık Otelcilik A.Ş'nin tarihsel geçmişini paylaşan, Lütfi, İsmet ve Cenk Öztanık'ın 2012 yılında kurduğu Lucis Global AŞ'nin sahip olduğu Avantgarde Collection otelleri İstanbul'da Büyükdere Caddesi Levent, Taksim Talimhane, Gezi Parkı'nın yanındaki Mete Caddesi'nde ve Bodrum Yalıkavak'ta 4 tesisteki 293 odası ile faaliyet göstermektedir.

Geçtiğimiz Mayıs ayında 5. Yaşını kutlamıştır. Medyadaki yansımalardaki karışıklığı gidermek adına belirtmek isteriz ki Antalya Kemer Avantgarde Hotel ile ticari ilişkisi bulunmamaktadır ve iki kurum arasındaki marka tescil anlaşması çerçevesinde sadece söz konusu adresteki tesiste AVANTGARDE marka adının kullanılmasında mutabakat sağlanmıştır. Dolayısı ile başka bir ilişiği mevcut değildir.

Çeyrek asırdır otelcilik sektöründe faaliyet gösteren ve global piyasada Türkiye’nin saygın bir markası olmak üzere adımlarını kararlılıkla atan Avantgarde Collection olarak sektörümüzdeki negatif çalışma ortamının bir an önce son bulmasını diliyor, meslektaşlarımıza bundan sonraki girişimlerinde başarılar diliyoruz."





Bu Haber 08.09.2015 - 15:05:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.