Attaleia Shine Luxury Otel 140 milyon TL'ye satıldı, işte otelin yeni sahibi

Attaleia Shine Luxury Otel 140 milyon TL'ye satıldı, işte otelin yeni sahibi
Beşiktaş Kulübü As Başkanı Faik Akdil’in sahibi olduğu Antalya Belek’teki Attaleia Shine Luxury Otel icradan satışa konuldu. 275 milyon lira değer biçilen otelde en büyük alacaklı 150 milyon kredi kullandıran Akbank. Bu sabah yapılan ihalede otel 140 milyon liraya Akbank tarafından alındı.


Beşiktaş Kulübü’nde As Başkan olarak görev yapan Faik Akdil’in başında bulunduğu şirkette işler kötü gidince, Belek’teki Attaleia Shine Luxury Otel de icradan satışa konuldu. Bünyesinde otel ve tatil köyü bulunan Attaleia’nın icradan satış ihalesi yapıldı.
 
Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Serik İcra Müdürlüğü’nün yürüttüğü icra ihalesine ilişkin şartname icraburada.com sitesinde yer aldı. Şartnameye göre Attaleia için belirlenen 275 milyon lira. İpotek alacaklısı olan Akbank 140 milyon liraya Attaleia'nın yeni sahibi oldu. 
 


Bu Haber 02.10.2013 - 10:50:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Naturland Mağdurları 03.10.2013 - 10:59

    NATURLAND OTEL EMEKÇİLERİ olarak bizde HALK BANKASI ndan Favori dinlenme yerleri A.Ş nin Borsadaki işlemlerine ve NATURLAND OTELe EL KOYMASINI rica ediyoruz,DEVLET BABA ADALETİNİ UYGULA,tanrı ilahi adaletini elbet uygular,o topraklarda binlerce masumun ahı var.(30 eylüle Halk Bankasına ödeme sözü verdi,ama hepimizi yıllardır oyaladığı gibi Bankadanda tekrar süreyi uzatma istemiştir,bkz Favorı Borsa duyuruları.Artık yeter HALK BANKASI HALKIN BANKASI dırCemil ÇAKMAKLInın BABASININ KASASI DEĞİLDİR.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.