ANEX Tour ve Intourist'ten yeni Türkiye paket tatili

ANEX Tour ve Intourist'ten yeni Türkiye paket tatili

ANEX Tour ve Intourist, deniz tatilini de kapsayan İstanbul paket tatillerini satışa açtı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Rusya'dan Türkiye'ye dönük yeni ve ilginç bir paket tatil satışa sunuldu. ANEX Tour ve Intourist, geleneksel bir şehir, eğlence ve kültür destinasyonu olan İstanbul'u plaj tatilini de ekleyerek satmaya başladı. Satışa sunulan paket tatiller hem İstanbul gezisini hem de deniz tatilini kapsıyor. Paket turun deniz tatili bölümü, Marmara ve Karadeniz kıyılarındaki 3, 4, ve 5 yıldızlı otellerde yapılıyor.

14 şehirden ulaşım

İki seyahat şirketinin başlattığı İstanbul deniz tatili paketlerini satın alan Rus misafirlerin ülkenin 14 şehrinden İstanbul'a ulaşabileceği ve fiyatların 140-150 bin ruble (45-48 bin lira) aralığında olduğu belirtildi.

ANEX Tour söz konusu turları 8 şehirden (Moskova, Novosibirsk, Kazan, Samara, St. Petersburg, Ufa, Makhachkala ve Mineralnye Vody) kombine ederken, Intourist'in söz konusu tırlarına 14 şehirden şehirden (Çelyabinsk, Tyumen, Ufa, Moskova, Sochi, Saratov, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Kazan, Yekaterinburg, Grozni, Samara, St. Petersburg, Mineralnye Vody) ulaşılabilecek.

3, 4, ve 5 yıldızlı otel seçenekleri

Paket tatilin İstanbul ayağında konaklama yapılacak otellerden bazıları ise şöyle:

Kaya Madrid Hotel 3*, Grand Mark Hotel 3*, Grand Liza Hotel 3*, Raimond Hotel 3*, Sun Comfort Hotel 3*, Buyuk Paris 3*, Sahinler Hotel 3*, shak Pasa Konagi 4*, Sogut Hotel & Spa 4*, Marmaray Hotel Yenikapi 4*, Grand Yavuz 4*, The Byzantium 4*, Antis Hotel 4*, Armada Hotel 4*, Trend Hotel 4*, Celal Aga Konagi 5*, Crowne Plaza Istanbul Old City 5*, Dosso Dossi Downtown 5*, Grand Makel 5*, Akgun Hotel 5*.

Plaj tatili ayağındaki konaklamalar ise Erzurumlu Hotel 3*, Mad Sea Beach Hotel 3*, Ranax Hotel Kumburgaz 3*, Sile Resort 3*, Kilya Hotel 4*, Selimpasa Konagi Hotel 4*, Mercia Hotel and Resorts 4*, Grand Gold Hotel 4* ve Kumburgaz Marine Princess Hotel 5*'de yapılacak.



Bu Haber 22.06.2022 - 07:36:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.