Akfen GYO’nun yeni genel müdürü Ece Demirpençe oldu

Akfen GYO’nun yeni genel müdürü Ece Demirpençe oldu
Akfen Holding bünyesinde gayrimenkul geliştirme koordinatörü olarak görevini sürdüren Ece Demirpençe, Sertac Karaağaoğlu’nun görevden ayrılmasıyla Akfen GYO’da vekâleten genel müdür oldu.

Bünyesinde 21 otel ve 3 bin 700 yatak bulunan Akfen GYO’nun genel müdürlüğü görevine  Ece Demirpençe getirildi. 

KKTC'de Merit Park Otel ile Bodrum’daki 5 yıldızlı tatil köyü Bodrum Loft'u da bünyesinde bulunduran Akfen'in otellerinden 19'u Accor tarafından işletiliyor.

Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümünde tamamlayan Ece Demirpençe, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programı mezun oldu.

İş hayatına 2003-2005 yılları arasında Proje Yönetim A.Ş. bünyesinde gayrimenkul geliştirme danışmanı olarak başlayan Demirpençe, 2005 yılında, Hollanda merkezli Multi Development firmasına geçerek burada 10 yıl süreyle büyük ölçekli, uluslararası gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi ve yönetilmesi alanında çalıştı. Ece Demirpençe burada  proje müdür yardımcısı, ticari proje müdürü, yatırım ve operasyonlar direktörü ve ticari direktör görevlerinde bulundu.

 
2016 yılında Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek online perakende alanında şirketini kuran ve kendi markası ile girişimcilik ekosisteminde başarılı bir yol alan Demirpençe 2023 yılı başında Akfen Holding'de gayrimenkul geliştirme koordinatörü olarak göreve başladı. Ece Demirpençe, Sertac Karaağaoğlu’nun görevden ayrılmasıyla birlikte 2024 yılı itibariyle vekâleten Akfen GYO genel müdürü olarak görevine başladı.


Bu Haber 02.01.2024 - 10:55:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.