Mövenpick Hotel Istanbul'dan İstanbul Shopping Fest’e özel konaklama paketi


 

İstanbul'da rengarenk bir alışveriş masalı.

 

Bu Haziran, efsanelere konu olan tarihi şehir İstanbul bir alışveriş cennetine dönüşüyor. Şehrin en şık alışveriş merkezlerine kolayca ulaşabileceğiniz Mövenpick Hotel Istanbul, 7-29 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Shopping Fest’te alışveriş keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için indirimli konaklamadan, alışverişten yorulanlara özel ayak masajına ve İstinyePark Alışveriş Merkezi’ne ücretsiz transfere kadar birbirinden renkli sürprizlerin yer aldığı benzersiz bir alışveriş paketi sunuyor.

 

Alışveriş keyfinizi şölene dönüştürecek İstanbul Shopping Fest paketinde; 2 veya daha fazla gece konaklamada %20 indirim, otelin tüm restoran ve barlarında %15 indirim, uzun bir alışverişin ardından BarAdoX’ta rahatlatıcı bir içki, alışverişten yorulanlar için 30 dakikalık ayak masajı ve fitness centre, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve jakuzinin ücretsiz kullanımı bulunuyor.

 

Ayrıca İstinyePark Alışveriş Merkezi’ne günde 2 kez ücretsiz shuttle hizmeti de İstanbul Shopping Fest paketinde alışveriş tutkunlarını bekleyen diğer ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

 

Kendinizi şık bir alışveriş kaçamağıyla şımartacağınız İstanbul Shopping Fest paketine www.moevenpick-hotels.com/istanbul adresinden veya 0212 319 29 29’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.



Bu Haber 26.05.2014 - 11:18:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.