Yunan Adaları'nda tatil ne kadar?

Yunan Adaları'nda tatil ne kadar?

Yunan Adaları’nı ziyaret edecek Türkiye vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti kararının ardından söz konusu adalarda konaklama ücretleri de belli olmaya başladı.


Yunan Adaları’nı ziyaret edecek Türkiye vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti Sakız, Midillli, Rodos, Samos, Kos, Meis, Patmos, Leros, Kalimnos ve Simi adalarını kapsıyor. Turizm şirketleri Yunanistan adalarına düzenleyecekleri tur programları için hazırlıklara başladı. Bununla birlikte ziyaretçiler bireysel olarak da Yunan adalarına seyahat edebilecek. Herkes bütçesine göre bir tatil tercih ederken, vize muafiyeti uygulanacak adalarda konaklama ücretleri de belli olmaya başladı.

6 gece en düşük 8.850 TL

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Sakız Adası’nda 30 Haziran-6 Temmuz 2024 tarihleri arasında 6 gece çift kişilik oda fiyatlarına bakıldığında en düşük fiyatlar 8.850 TL civarında iken aynı tarih ve şartlarda deniz manzaralı banyo ve mutfağıyla 26 metrekare stüdyo dairenin ücretinin 12.727 TL olduğu görülüyor. Sakız Ada’sında 3 yatak odalı bir villa kiralamak istediğinizde ise 6 gece için minimum 40 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Türkiye’de pek çok otelin uyguladığı her şey dahil konseptinin burada olmadığı dikkat çekerken otellerin pek çoğu ya sadece oda veya oda kahvaltı şeklinde hizmet veriyor.



Bu Haber 25.12.2023 - 14:27:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.