Yeni Conrad İstanbul yiyecek-içecek müdürü Yağmur Evren Gürsoy oldu

Yeni Conrad İstanbul yiyecek-içecek müdürü Yağmur Evren Gürsoy oldu
Yiyecek ve içecek sektörünün deneyimli ismi Yağmur Evren Gürsoy, Conrad İstanbul Yiyecek İçecek Müdürü olarak yeni görevine başlıyor.


 TurizmGuncel

1996 yılından beri otelcilik sektöründe yiyecek ve içecek işletmeciliği üzerine çeşitli görevler üstlenen Gürsoy, yurtdışında edindiği engin tecrübeleri Conrad İstanbul’un seçkin misafirleriyle paylaşacak.
 
Amerikan Oteller ve Konaklama Birliği’nde Otel İşletmeciliği üzerine ön lisans diplomasını aldıktan sonra Rochester Institute of Technology’de otel İşletmeciliği üzerine lisans eğitimini tamamlayan Gürsoy, iş hayatına Swissotel the Bosphorus’ta ön büroda çalışarak adım attı. Kalamış Arizona Cafe’nin restaurant müdürlüğü yaptıktan sonra ABD’ye giden Gürsoy, konaklama sektöründe yiyecek ve içecek yöneticiliği üzerinde uzmanlaştı.
 
New York’taki Hotel InterContinental The Barclay’de iki yılı aşkın süre yürüttüğü Yiyecek ve İçecek Yöneticiliği’nin ardından, aynı kurumda yıllık cirosu 11 milyon doları bulan, toplantı ve düğün gibi organizasyonları düzenleyen banket bölümünün yöneticiliğine yükseldi. Son olarak The New York Palace Hotel’de önce Istana Restaurant and Villard Bar’ın yöneticiliğinin ardından Yiyecek ve İçecek Müdürlüğü görevlerini üstlendi.
 
1975 doğumlu olan Gürsoy, çok iyi derecede İngilizce biliyor.


Bu Haber 12.10.2010 - 12:54:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.