Ersoy'un şirketinin işlettiği Bodrum'daki otel başka gruba geçti

Ersoy'un şirketinin işlettiği Bodrum'daki otel başka gruba geçti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un şirketinin işlettiği Voyage Bodrum, 10 yıllığına 234 milyon+KDV bedelle Anadolu Hotel Grubu tarafından kiralandı.


Muğla’nın Bodrum ilçesi, Eskiçeşme Mahallesi Bardakçı Koyu’nda yer alan ve uzun yıllar Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik’in Voyage markasıyla işlettiği 5 yıldızlı otel tesisi, Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleyle 10 yıllığına kiraya verildi.

Kent Tv’nin aktardığı habere göre, ihale için gelen beş firmadan birinin eksik evrak nedeniyle ihaleye katılamadığı öğrenildi. 10 yıl süre için 120 milyon TL muhammen bedelle açık arttırma usulü yapılan ihaleyi aylık 1 milyon 950 bin+KDV teklif veren Anadolu Hotels Grubu aldı. Kiraya, her yıl ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) oranında artış yapılacak. Böylece 120 milyon muhammen bedelle ihaleye çıkan tesis, 10 yıllığına 234 milyon lira +KDV bedelle kiralanmış oldu.

Anadolu Hotels’in yine Bodrum’da Anadolu Hotels Bodrum Gümbet, Ankara’da Anadolu Hotels Esenboğa Thermal ve Aydın’da Anadolu Hotels Didim Club ismiyle otelleri bulunuyor



Bu Haber 23.12.2022 - 16:19:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mantikli mi ?

    Mehmet Birtek 24.12.2022 - 06:37

    234 Milyon yillik..41 milyon KDV ekle..275 milyon..aylik 1 milyon elektrik 1 milyon dogalgaz..277 milyon..yillik vergiler..personel maaslari sigorta primleri gida icecek ulasim harcamalari... ve sadece Haziran Temmuz Agustos Eylul 4 ay full kapasite calisir..4 ay yarim..4 ay bos... Her ay 25 milyon kazanacak ve kara gececek... Turk Metal Sendikasi herhalde Milyarlik Hotel Butcesine sahip... İrfan Bey ve Pevrul Kavlak umarim hesabi kitabi baştan iyi yapmislardir.. Bu isin icinden cikmak pek mumkun gorunmuyor gibi hele yillik yuzde 130 enflasyon olan bir ulkede.. O parayi kazaniyor olsa zaten Voyage o paranin da ustune cikardi...demek kazanmiyor... Pevrul bey.. iyi dusunun lutfen ..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.