TÜRSAB ve THY acenteleri fuarlara indirimli götürmek için anlaştı

TÜRSAB ve THY acenteleri fuarlara indirimli götürmek için anlaştı
TÜRSAB Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da yer alacağı yurtdışı turizm fuarlarına katılacak acentelere indirimli bilet sağlanması için THY ile anlaşma yaptı. Uygulama 2012 yılında da sürecek.


TurizmGüncel

TÜRSAB'ın resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:
 
"Yurtdışında düzenlenen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ nın iştirak edeceği Turizm Fuarlarına katılacak Birliğimiz üyesi acenta mensuplarına, 2012 yılında da Türk Hava Yolları ile Ortaklığımızca indirimli ücret uygulamasının sürdürülmesinin talep edildiği yazıya istinaden Türk Hava Yolları tarafından gönderilmiş olan yazı aşağıda aynen aktarılmaktadır:
 
2012 yılı içerisinde yapılacak yurtdışı turizm fuar programları çerçevesinde Türk Hava Yolları A. O’ nın tanıtımı ve Resmi Taşıyıcı ilan edilmesi karşılığında, TÜRSAB üyesi acenta mensuplarına, fuarlara katılımlarını gösteren TÜRSAB’ dan alınmış resmi belge ile, bilet geçerliliği fuar tarihlerinin 10 gün öncesi ve sonrasına kadar olması kaydıyla, Ortaklığımız yurtdışı seferlerinde (içhatlar ve codeshare seferler hariç) Türk Hava Yolları A.O özel ücretleri üzerinden (IT ve promosyon hariç) %10 indirim uygulanması, Ortaklığımızca uygun görülmüştür. İndirimli ücret uygulaması, rezervasyon ve biletlemenin Türk Hava Yolları A.O Bilet satış Ofislerince yapılması kaydıyla uygun görülmüş olup, uygulama konusunda ilgili birimlerimiz bilgilendirilecektir."
 
  


Bu Haber 05.10.2011 - 14:24:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • turizmci 05.10.2011 - 04:52

    Ee...güzelde, bunu niye otelcilere uygulamıyorlar? Otelcilerin günahı ne???

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.