TÜRSAB acente yazılımı hayata geçti, sistemde neler yapılabilecek?

TÜRSAB acente yazılımı hayata geçti, sistemde neler yapılabilecek?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin seyahat acentelerinin kullanımına sunduğu rezervasyon raporlama ve müşteri bilgi işlemleri için tasaralanan TÜRSAB acente yazılımı kullanı a açıldı.


TÜRSAB, seyahat acentalarının rezervasyon, raporlama ve müşteri bilgileri gibi işlemlerini rahatlıkla sürdürebilmelerini sağlayacak yeni bir yazılım programı geliştirdi. Yüksek sayıda rezervasyon alan seyahat acentaları çeşitli programlar kullanarak çalışırken, birçok seyahat acentası program maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle Excel, Word gibi ofis uygulamaları üzerinden işlerini yürütmeye çalışmakta ve online veri bankası, satış raporlama gibi verilere kolaylıkla ulaşamamaktalar.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği buradan hareketle, ‘TÜRSAB Acenta Yazılımı’nı geliştirerek seyahat acentalarının kullanımına sundu. Acentalar internet üzerinden rezervasyon, raporlama ve müşteri bilgi programına artık ücretsiz bir şekilde kolaylıkla ulaşabilecek.

Tasarlanan yazılım programının sürekli geliştirileceğini belirten TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya “Programı sürekli geliştireceğimizi ve güncelleyeceğimizi, gelecekte online rezervasyonların da yapılabileceği bir platform hedefimiz olduğunu da belirtmek isterim. TÜRSAB yazılımımızın hayırlı olması dileklerimle, bol satışlar hep birlikte güçlü yarınlar dilerim” dedi.

Seyahat Acentalarının yazılım programı üzerinden ulaşacağı hizmetler şu şekilde:

Müşteri Bilgi Formu

Otel Rezervasyonu Formu

Transfer Rezervasyon Formu

Uçak Rezervasyon Formu

Tur Rezervasyon Formu

Gemi Seyahati Rezervasyon Formu

Otel Bilgi Formu

Voucher

Satış Takip Raporu

Müşteriveri Bankası Oluşturma

TÜRSAB Yazılımlarına Kolay Ulaşım

TÜRSAB Dökümanları ve Duyuruları Takip

TÜRSAB’ın geliştirdiği yazılım programına internet üzerinden, her bilgisayar ve cep telefonundan ulaşılabiliyor. Seyahat acentaları müşteri bilgilerine, günlük, haftalık, aylık ve yıllık satışlarına TÜRSAB’ın kendi üyelerine sağladığı alt domain üzerinden programa giriş sağlayarak ulaşabilecek. Program sayesinde seyahat acentelerinin müşterilerine ait verilerin gizli ve güvenli kalacağı, bulut üzerinde üye bazında servis sağlayıcı firmada tutulacağı kaydedildi.

Seyahat acenteleri TÜRSAB online üzerinden acenta kodu alarak www.tursabyazilim.org adresinden TÜRSAB Acenta Yazılımını kullanabilecekler.



Bu Haber 10.11.2022 - 19:33:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.