Türkiye'deki bazı oteller Rus turistleri tedirgin ediyor

Türkiye'deki bazı oteller Rus turistleri tedirgin ediyor
Türkiye'deki bazı otellerin Rus turistleri tedirgin ettiği belirtiliyor. Nedeni ise otellerin ne zaman açılacağı ya da açılıp açılmayacağı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya ile Türkiye'nin turizm bölgeleri arasında charter uçuşların başlaması sektörde heyecan yaratırken, söz konusu gelişmenin Rus turistlerdeki karlığı ise merak ev kaygı olarak ortaya çıkıyor. Nedeni ise Rus turistlerin rezervasyon yaptığı otellerden kimilerinin açılma tarihinin, hatta açılıp açılmayacağının bile belli olmaması.

Henüz açılmayan oteller sessiz

Rus turizm haber sitesi TourDom'da yer alan habere göre, henüz kapılarını açmayan oteller, sosyal medyada Rusların bu konulardaki ısrarlı sorularına yanıt vermiyor. Seyahat acenteleri ve turistler ise, tatil planlarını değiştirmek zorunda kalıp kalmayacakları konusunda endişeli. Haberde, ''Türkiye'de turizm sezonu bu yıl adeta mayın tarlası. Bazı oteller açılış tarihini defalarca değiştirirken, bazıları sessizliğini koruyor, sosyal ağlardaki soruları cevaplamıyor. Otellerin bu tutumu, turistleri endişelendiriyor. Rus turistler, otellerin sertifika kriterlerini karşılayamadığı için mi, yoksa otel sahiplerinin bu sezon açmama eğiliminde olduğu içi mi açılmadığı konusunda emin değiller'' ifadeleri kullanıldı.



Bu Haber 11.08.2020 - 20:15:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.