'Türkiye'de otel çalışanları kadınları dikizliyor' dedi, kadın oteli açtı

'Türkiye'de otel çalışanları kadınları dikizliyor' dedi, kadın oteli açtı
İspanya'da, 'Sadece Kadınlar' sloganıyla bir otel açılıyor. Otelin yatırımcısı, tesisin Türkiye'ye gitmeye korkan misafirleri çekeceği görüşünde.

TurizmGüncel - Dış Haberler

ÖNCE LEZBİYENLER İÇİN PLANLADI, SONRA KADIN OTELİNE ÇEVİRDİ

İspanyol otel zinciri Somor, 'sadece kadınlar' için otel açıyor. İlk başta 'sadece lezbiyenler' için bir otel açmak için yola çıkan şirket, daha sonra hitap alanını genişletmek için 'kadın' oteli açmaya karar verdi.

''AVRUPA'DA SADECE 3 TANE KADIN OTELİ VAR''

Avrupa genelinde sadece kadınların konaklayabildiği 3 otel bulunduğuna dikkat çeken şirket, ''Bunlardan ikisi Almanya'nın şehirlerinde biri ise Endülüs'te. Uzmanların değerlendirmelerine göre kadınlar, araba kiralama, spor salonlarını kullanma gibi karakteristik olmayan hizmetlerden giderek daha fazla yararlanıyor ve otellerde erkeklerin 'yakın ilgisine' maruz kalmak istemiyor.'' açıklamasında bulundu.

39 ODALI, 4 YILDIZLI OTEL

Şirketin Mallorca'da açacağı 39 oalı ve 4 yıldızlı otelin ne çalışanları ne de müşterileri arasında hiçbir erkek bulunmayacak. Bu formatın, anne-kız, kızlar grubu ve kadınların iş toplantıları için tercih nedeni olacağı belirtiliyor.

Yatırımın feminizm veya maçolukla ilgili olmadığını ifade eden şirket yönetimi, bunun pazardaki trendlere göre şekillenen bir yatırım olduğunu söyledi.

''TÜRKİYE'DE OTEL ÇALIŞANLARI KADINLARI DİKİZLİYOR''

Somor otellerinin 'sadece kadın otelinin' formatını anlatırken Türkiye'den verdi. Türkiye'de otel çalışanlarının kadın misafirleri dikizlediğini öne süren şirket, ''Eğer Türkiye gibi rakiplerimizden kendimizi ayırmak istiyorsak, bu tip ürünlere yatırım yapmalıyız. Türkiye'de sık sık rastlandığı üzere, hiçbir kadın garsonların veya temzlikçilerin kendilerini dikizlediği bir ortamda rahatlamak istemez.'' dedi.



Bu Haber 21.09.2018 - 13:40:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.