'Türkiye büyüme planlarımızın odağında, yeni oteller açacağız'

'Türkiye büyüme planlarımızın odağında, yeni oteller açacağız'
Faaliyet gösterdiği 35’den fazla ülkede 11 marka altında 6 bin 400 otel ve 500 binden fazla odayla hizmet veren Choice Hotels, Türkiye ve Orta Doğu’daki büyüme planlarını Türkiye’nin en önemli turizm acentelerinin katıldığı bir toplantıda anlattı.


Türkiye’den yaklaşık 100 acente temsilcisinin katıldığı İstanbul Sütlüce’deki Clarion Hotel Golden Horn’da gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptı.

'TÜRKİYE BÜYÜME PLANLARIMIZIN ODAĞINDA, YENİ OTELLER AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Ardından bir konuşma yapan Choice Hotels Avrupa Satış ve Dağıtım Kıdemli Yöneticisi Guillaume Filly, Choice Hotels olarak dünyadaki büyüme planlarında Türkiye’nin en fazla önem verdikleri pazarlardan biri olduğunu söyledi. Türkiye’de yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve turizm sektöründeki sıkıntının farkında olduklarını ifade eden Filly, “Choice Hotels olarak planlarımızı uzun vadeli yapıyoruz ve Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline inanıyoruz. Şu anda yaşanan sıkıntıların da geçici olduğunu düşünüyoruz. Türkiye’deki büyüme hedefimize paralel olarak yeni oteller açmaya devam edeceğiz” dedi.

'2021'DE ORTA DOĞUDA 21 OTELE ULAŞAĞIZ'

Guillaume Filly, şu anda üçü İstanbul, biri Kahramanmaraş’ta olmak üzere dört otelle hizmet verdiklerini hatırlattı. Choice Hotels International’in hizmet kalitesi ve anlayışını Türkiye’ye taşımaktan gurur duyduklarını ifade eden Guillaume Filly, Orta Doğu pazarında da orta segmentteki açığı gördüklerini söyledi. Filly, “Dubai merkezli otel geliştirme ve yatırım danışmanlığı şirketi Equinox Group Ltd. ve Orta Doğu’nun en önemli turizm şirketlerinden Al Tayyar Travel Group’un ortak girişimiyle kurulan Equinox Ventures Ltd. ile bir anlaşma imzaladık. Bu önemli anlaşma ile Choice, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da 2021 yılında 25 otel ve 8 bin odayla hizmet verecek” diye konuştu.

Son altı ayda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki büyüme hedeflerine paralel olarak hızlı adımlar atan Choice Hotels, Almanya, Avusturya ve Macaristan’da Comfort ve Quality markalarıyla 19 otel, Belçika’da ise, çok sayıda yeni otel için anlaşmalar imzaladı. Frankfurt ve Düsseldorf’ta açtığı Comfort markalı iki oteliyle Almanya’daki etkinliğini artıran Choice Hotels, İngiltere ve Fransa’da ise üst segment markası Ascend Hotel Collection ile iki yeni otel açtı.

Choice Hotels stratejik öneme sahip gördüğü ve 2014 yılında ilk kez girdiği Türkiye pazarında ise Clarion markasıyla İstanbul’da üç, Kahramanmaraş’ta bir otelle hizmet veriyor.


Bu Haber 10.05.2016 - 14:11:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.