Türk ünlüler Mısır'ı tanıttı

Türk ünlüler Mısır'ı tanıttı

Türk magazin dünyasının ünlü isimleri, Pegasus Hava Yolları ile Rixos Otelleri organizasyonunda Mısır'ın tanıtımını yaptı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Türk dizi ve film oyuncuları Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş; Pegasus Hava Yolları, Rixos Premium Seagate ve Join PR organizasyonunda Mısır'a giderek tanıtım çalışmalarına katıldı.

Program kapsamında deniz gezileri, dalış, kum safarileri yapan; Naama Koyu'nu ve ikonik Bedevi çadırlarını da ziyaret eden Türk ünlüler, vizesiz olarak gidilebilen Şarm El Şeyh'in Türk gezginlere tanıtılmasına aracılık ettiler.

Türk Ünlüler Mısır Tanıtımı yaptı

Join PR'ın kurucusu Ali Saçlı, grubun Şarm El Şeyh'in Türkiye'de tanıtılmasına önemli katkı sunduğunu belirtti. Albawaba'da yer alan habere göre Saçlı "Türkiye'nin sevilen şahsiyetlerini 3 yıldır dünyanın farklı ülkelerinde ağırlıyoruz, o ülkelerin avantajlarını ve Türk vatandaşlarına sunabilecekleri şeyleri vurgulamaya yardımcı oluyoruz. Bu yıl da Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı, Alican Okumuş ve İmer Özgün'ü UNESCO tarafından dünyanın en huzurlu ve en güzel şehri seçilen Şarm El Şeyh'te ağırladık." dedi.

Programa katılan ünlüler, herkesi Şarm El Şeyh'in eşsiz zenginliklerini deneyimlemeye davet etti. Şarm El Şeyh'in su altı zenginliklerine, doğal güzelliklerine ve tarihi yapılarına hayran kaldıklarını belirten Türk ünlüler, organizasyondan ve programdan memnun kaldıklarını belirtti.



Bu Haber 07.04.2023 - 09:53:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.