Türbülansa giren THY uçağında hostesin beli kırıldı 

Türbülansa giren THY uçağında hostesin beli kırıldı 
İstanbul-İzmir uçuşunu THY uçağının türbülansa girmesi sonucu hostesin belinin kırıldığı belirtildi.

Airporthaber yayın yönetmeni Ali Kıdık,  şiddetli türbülansa giren THY uçağında görevli hostesin önce tavana çarptığını, daha sonra ise yere düşerek belini kırdığını belirtti.

Sosyal medya platformu X'te paylaşım yapan Ali Kıdık "THY’nin dün akşam İzmir seferini yapan TK2320 uçuş kodlu uçağı şiddetli türbülansa girdi. Yaklaşık 150 metre düşüş yaşayan uçakta bulunan bir hostes uçağın tavanına çarparak sırt üstü yere düştü. Beli kırılan G. İsimli hostes hastaneye kaldırıldı. Hostes bu akşam sedyeye konularak İstanbul’a getirilecek." ifadelerini kullandı. 

Paylaşımın altına yapılan çok sayıda yorumda, İstanbul-Ankara, İstanbul-İzmir gibi bir saatin altındaki uçuşlarda ikramın kaldırılması gerektiği belirtildi. Bu tip kısa uçuşlarda uçağın havalandıktan sonra sadece 20 dakika havada kaldığını ve tekrar inişe geçtiğini belirten vatandaşlar, 20 dakikalık süre içinde ikramları dağıtmanın ve çöpleri toplamanın mümkün olmadığına dikkat çekti. Bazı vatandaşlar ise sandviç+meyve suyu şeklinde hazırlanan ikramın uçağa binişte yolculara dağıtılabileceğine dikkat çekildi. 

Yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

THY Türbülans


Bu Haber 25.05.2024 - 09:10:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.