TUI’ye geçen Club Asteria Belek, Magic Life oldu

TUI’ye geçen Club Asteria Belek, Magic Life oldu

2020 yılının başında tur operatörü TUI’ye satılan Club Asteria Belek, TUI Magic Life Belek adıyla kapılarını açtı.


Geçtiğimiz yıl TUI’ye satılan Belek’teki Club Asteria Belek, TUI Magic Life Belek 1 Temmuz'dan itibaren hizmet vermeye başladı. 594 odası, 8 havuzu 10 kaydıraklı aqua parkı ve kapsamlı su sporları tesisleri bulunan otelin açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı. Ahmet Misbah Demircan, TUI AG Merkez Hannover-Almanya'dan TUI Magic Life ve Robinson Club Yönetici Direktörleri Bernd Maeser ile Tobias Neumann, TUI Hotels & Resorts Yönetim Direktörü Thomas Pietzka, TUI Hotels & Resorts Finans Direktörü Thomas Lindner, Tunus’tan Magic Life Hotels Yönetim Direktörü Mossaab Battikh, TUI Hotels Türkiye yöneticileri ve daha çok sayıda isim katıldı.

TUI Magic Life Belek

Açılışta konuşma yapan Ahmet Misbah Demircan, Türkiye'nin tesisleri, yatırımcıları ve çalışanları ile pandemi koşullarına kendini iyi hazırladığını söyledi. TUI, bu tesisi pandemiden hemen önce satın aldı ve yatırım yapmaya da devam etti. Özellikle bu süreçte sabır, güven ve özveri gösteren tüm TUI yetkililerine saygı ve selamlarımızı sunarız. Buraya tatile gelmek isteyen misafirlerin sadece Antalya'nın sıcaklığını değil, insanımızın cana yakınlığını da tercih edeceğine eminim." dedi.

TUI Mgic Live Belek

TUI Magic Life Yönetim Direktörü Bernd Mäser ise, "Yeni kulübümüz, aquaparkları, geniş su sporları yelpazesi ve kendinizi ormandaymışsınız gibi hissettiren bahçeleriyle size hem doğal, hem de dingin bir ortam sağlıyor. Türkiye'de tatil talebinin giderek arttığını görüyoruz. TUI Magic Life Belek ile birlikte yine popüler tatil beldesindeki “Her şey Dahil” markasına ait 5 kulüp, tüm misafirlerine hizmet vermeye hazır."dedi.

Yayına hazırlayan: Erdoğan Karataş




Bu Haber 13.07.2021 - 13:44:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.