TUI Yunanistan'a Türkiye'nin iki katı turist götürecek

TUI Yunanistan'a Türkiye'nin iki katı turist götürecek

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, 2022 sezonu için Türkiye'ye 1,5, Yunanistan'a 3 milyon yolcu planladı.


TurizmGüncel-Dış Haberler

Boeing 737- 8 tipi uçaklarından birine Antalya ismini veren ve 2022 sezonunda 1 milyonu Antalya'ya olmak üzere, Türkiye'ye 1,5 milyon turist getireceğini açıklayan TUI'nin Yunanistan hedefi Türkiye'nin iki katı.

Bir diğer uçağına Heraklion adını veren ve isim verme töreni düzenleyen TUI, bu yıl Yunanistan'a 3 milyondan fazla yolcu getirerek 2019'un üzerine çıkmayı planladığını açıkladı.

Fritz Joussen açıkladı: TUI'den Yunanistan'a dev kapasite artışı

Yunanistan’a 40 bin uçuş yapacak

TUI Fly Genel Müdürü Oliver Lackmann, grubun nisan ayı için Almanya'dan Girit, Rodos, Korfu, Kos ve Mora'ya 62 ek uçuş planladığını açıkladı. Şirketin bu yıl 19 Yunan havalimanına 40 bin uçuş yapacağını kaydeden Lackmann TUI'nin İngiltere, Belçika, Fransa, İskandinav ülkeleri ve Hollanda'dan da Yunanistan'daki destinasyonlara uçacağını açıkladı. Lackmann, bu yıl sadece Girit'e 9 bin iniş-kalkış yapacaklarını ifade etti.

Yunanistan'daki 24 destinasyonda 4 bin 500 otelle çalıştıklarını söyleyen Oliver Lackmann, ülkede TUI markaları (Robinson, TUI Magic Life, TUI Blue, TUI Suneo and TUI Kids Clubs) altında 40 otelin faaliyette olduğunu sözlerine ekledi.



Bu Haber 06.04.2022 - 09:17:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.