TUI Grubu First Choice'u yeniden piyasaya sürüyor 

TUI Grubu First Choice'u yeniden piyasaya sürüyor 
TUI Grubu, First Choice markasını yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

İngiltere'deki yeniden yapılanma sürecinde Thomson ve First Choice markalarını 2015 yılında lağveden TUI, sürpriz bir kararla First Choice'u yeniden piyasaya döndürüyor.

Hedef kitle gençler

TUI'nin ATOL yolcu garantisini kullanarak 60 ülkede 200 destinasyona tatil satacak olan First Choice, klasik tur operatörü olarak değil, misafirlerin kendi paketlerini yapabileceği uygulama tabanlı bir platform olarak hizmet verecek. Şirketin hedef kitlesini ise "Kendin yap esnekliğine ve bir paketin rahatlığına değer veren" gençler oluşturuyor. 

Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Güneydoğu Asya ve Orta Amerika bölgelerinde beş yıldızlı otellerden apartman dairelerine ve pansiyonlara kadar çeşitli konaklama seçenekleriyle tatil imkanı sunacak olan First Choice'un ürünleri TUI'nin perakende dağıtıcılarında ve satış kanallarında bulunmayacak, sadece şirketin kendi kanalları aracılığıyla satışa sunulacak.  

First Choice'un yeniden piyasaya sürülmesinin değişen tatil davranışlarının bir sonucu olduğunu belirten şirket, First Choice markası ile TUI'nin tipik müşterilerinin dışında bağımsız hareket etmeyi seven farklı önceliklere sahip müşteri kitlelerine ulaşmayı hedeflediğini bildirdi.

“Kişisel tercihler, fiyat, esneklik...”

First Choice'un portföyünde klasik paket tatil destinasyonlarının yanında Arnavutluk, Fransa, Tel Aviv, Cape Town ve Ürdün gibi paket tatilin daha az yaygın olduğu destinasyonlar da yer alacak.

TUI İngiltere ve İrlanda Genel Müdürü Andrew Flintham "First Choice, yaklaşık 30 yıldır tatilcilerin mükemmel seyahatlerini seçmelerine yardımcı oluyor. Ancak 2023'te gezginlerin ihtiyaçları değişiyor, First Choice da öyle. Kişisel tercihleri, fiyat-kalite dengesini ve esnekliği işin merkezine koyuyoruz ve gezginlerin gerçekten istedikleri tatili seçmelerine yardımcı oluyoruz." diyor.


Bu Haber 13.09.2023 - 11:21:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.