TTYD Turizm yatırımcılarını İstanbul'da bir araya getiriyor

TTYD Turizm yatırımcılarını İstanbul'da bir araya getiriyor

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen TIF, 16 Mayıs’ta kapılarını açıyor.


Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen Turizm Yatırım Forumu (Tourism Investment Forum – TIF) bu yıl 16 Mayıs tarihinde İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.

TIF 2022, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve TTYD’nin üyesi bulunduğu Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) stratejik ortaklığında gerçekleşiyor.

Tourism Investment Forum Türkiye’nin en kapsamlı turizm yatırım etkinliği olarak değerlendiriliyor. Turizm yatırımcılarının dev sivil toplum kuruluşu olan TTYD’nin düzenleyeceği etkinlik; turizm yatırımlarının dünyaya entegre edilmesi, büyük ve eşsiz iş birliği olanakları sağlaması, yeni dönem turizm trendlerini belirlemesi sebebiyle hem Türk hem de dünya turizm sektörünün vazgeçilmez organizasyonu haline gelmiş durumda.

“Yatırım devlerinin buluşması olacak”

TTYD Başkanı Oya Narin “Tamamen TTYD’ye ait bir marka ve organizasyon olan Turizm Yatırım Forumu’nun Türkiye ve yakın bölgesindeki turizm yatırım ağlarının temel buluşma platformu olmasını hedeflemekteyiz. Uluslararası yatırımcı, otel markası, işletmeci, Türkiye’nin gelişen turizm potansiyeline yatırım yapmak isteyen finans kurumu, banka ve fon temsilcilerini bir araya getirerek, turizm ve otelcilikte yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi ve Türkiye’yi üst düzey bir yatırım destinasyonu olarak tanıtmayı amaçladığımız TIF 2022 aynı zamanda bölgenin turizm yatırımları açısından tek B2B platformudur. Bu platformun yıllar içerisinde daha da gelişmesini hedeflemekteyiz” ifadelerini kullandı.

 “350 yerli ve yabancı yatırımcının katılımı bekleniyor”

Pandemi sonrası yatırım trendleri, Konaklamanın (D)evrimi, Turizmde Lüksün Evrimi : Gayrimenkulün Dönüşümü, Turizm ve GYO yatırımlarının finansmanı, Sermayeye erişim: Yatırım fırsatları, Mega şehirler endeksi, Sağlık ve zindelik turizmi gibi pek çok konu başlığının yerli ve yabancı üst düzey konuşmacılar tarafından tartışılacağı TIF 2022’ye 350 yerli ve yabancı yatırımcının katılımı bekleniyor.

Turizm yatırımlarında trendleri belirleyecek.

Turizme yön veren fikir önderleri, uluslararası yatırımcılar, finansal kuruluşlar, bankalar ve fonlar, yerli/yabancı otel ve turizm tesisleri yatırımcıları ve işletmecileri, uluslararası zincir ve markaların yöneticileri, finans, hukuk ve proje geliştirme danışmanları, gayrimenkul geliştirme şirketleri, kruvaziyer limanları, marinalar, hava yolları, yenilikçi ve teknolojik oyun kurucuları ve yeni nesil yatırımcılar, online seyahat acenteleri, tur operatörleri, kamu kuruluşları katılımıyla dev bir organizasyon olan Tourism Investment Forum (TIF) destekçileriyle hem Türk hem de dünya turizmine şekil verecek bir organizasyon olma hedefi taşıyor.

Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen bir önceki TIF organizasyonunda 450 üst düzey katılım oldu.  



Bu Haber 14.04.2022 - 10:26:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.