Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı

Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Delphin Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, hayata geçirdikleri yeni markaları BE'nin detaylarını anlattı. İnsanların şehir ve resort otellerindeki alışılagelen konaklama şeklinden sıkıldıklarını kaydeden Cömertoğlu, BE markası ile hem şehir hem de resort otelciliğine yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı
Tolga Cömertoğlu, Delphin BE'nin detaylarını anlattı

TurizmGüncel

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim'de bulunan eski Martı Otel'in işletmesini alan Delphin Grubu, eş zamanlı olarak yeni markasını da piyasaya sürdü. İstanbul'da işletmesini aldığı oteli ''Delphin BE Prive'' markasıyla işletecek olan grup, Antalya Lara'da yapmını tamamladığı oteli de Delphin BE Resort ismiyle çalıştıracak.

Peki şirketin yeni markası BE'de neler olacak? Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, TurizmGüncel'e anlattı.



BE'NİN MOTTOSU: NE OLMAK İSTİYORSAN O OL

Yeni markaları ile Antalya'da açacakları 853 odalı Delphin BE Resort'ün kentin en lüks, en atraksiyonlu ve en eğlenceli oteli olacağını kaydeden Tolga Cömertoğlu, yurt dışına da Delphin BE markası ile açılacaklarını söylüyor. Cömertoğlu, ''BE markasının mottosu 'be whatever you want to be' (ne olmak istiyorsan o ol). Mesela alakart Çin restoranına rezervasyon yapacaksan telefondaki aplikasyondan ''BE Chinese'' diyeceksin. Dinlenmek isityorsan spanın adı''BE Relax''. Artık insanlar sıradan tatillerden sıkıldı çünkü ülkemize sürekli gelen insanlar tüm tatil türlerini biliyorlar. BE konseptinde tatilde ne olmak istiyorsan onu olacaksın. Mesela BE King veya BE Queen konseptimiz var. Konsiyerjimiz olacak. Özel araba kiralamak isteyen, özel masajlar yaptırmak isteyen, ya da (resort oteli için) daha maceralı bir tatil isteyen herkes BE konseptinde aradığını bulacak.'' diyor.

Cömertoğlu, Antalya'da açacakları tesise BE markası ile nelerin eklendiğini de şu şekilde anlattı:

''YE, İÇ, YAT, ANİMASYON İZLE ŞEKLİNDEKİ TATİL ANLAYIŞI BİTTİ''

''Delphin BE Resort, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük su kaydırağına sahip. Çocuklar için ayrı, büyükler için ayrı. Nehirler, spor alanları, spor sahaları.... Türkiye'nin en büyük otel gym'ini yaptık. BE konsepti herkesin kızdığı ''ye, iç yat, animasyon izle'' şeklindeki tatil anlayışının tamamen dışında. İnsanlar spor yapacak, sağlıklı beslenecek, hiçbir ücret ödemeden dev kaydıraklarda kayacak. BE konseptinde çocukları ayrıca düşündük. Bu konseptin içinde BE Childish diye bir konseptimiz var.''



''BE PRIVE, SIRADANLIKTAN SIKILAN İNSANLARI KENDİNE ÇEKECEK''

BE markasının şehir oteli ayağının ise Delphin BE Prive olacağını ifade eden Cömertoğlu, bu markanın şehirdeki otellerdeki sıradanlıktan sıkılan insanları kendine çekeceğini kaydetti. Cömertoğlu, ''Şehir otellerinde istediği hizmeti alamayan, rahat yatak bulamayan, hızlı interneti ücretsiz kullanamayan veya otelin internetinin iyi çekmemesinden endişe eden, oetelin lüksünün ödediği paranın karşılığı olmadığını düşünen en önemlisi de küçücük odalardan sıkılan insanları kendine çekecek. Talimhane bölgesindeki otellerin oda büyüklükleri belli. Delphin BE Prive'deki en küçük oda 35 metrekare. Bu otelde, 91 oda 35 metrekare, 54 oda 40 metrekare, 94 oda 42 metrekare, 18 oda 48-59 metrekare arasında, 9 oda 55 metrekare,  3 oda 87 metrekare ve 1 oda da 250 metrekare.'' dedi.






Bu Haber 12.07.2016 - 13:54:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • syd73 30.08.2017 - 01:07

    Agusto s da 2017 gittim BE resort oltelinize, berbat ,rezillik, pislik her yerde. Service sifir,isciler yetissemiye,odalar temizlenmiyor,mini bar dolmnuyor, checkin gec yapaliyor. Bu Hotel e mi hyirli olsun diyorsunuz. Tolga Bey ,Adressini verin ,resimleri gönderiyim. Bu hayatimin en kötü oteliydi,bu delphin e hic yakismadi, kaldigim sürede yapilan sikyetlere bile tebki gösterilmedi. Yazik beni bir Dephin seven müsterisini kaybetti.

  • Seyfettin Sezgi Frankfurt 21.11.2016 - 12:43

    Tolya Bey Hayirli olsun daha önce hotelinizi test etmistim (Sporsalonu ve Kaydirag süper) yaza görüsürüz insallah bol müsteriler Dilerim

  • Oğuz Kaan Satkın-Kıyıköy 18.07.2016 - 07:36

    Turizm Sektörüne yapılan yeni yaptırımların hali hazırda var olan başarılı işletmelerin konseptlerini bire bir kopyalayarak,yenilikçi ve özgür anlayıştan uzak olarak gerçekleştirilmesi maalesef zaman kaybından öteye geçemiyor.BE markasının sektörde yeni bir heyecan yaratması muhtemel.

  • Mehmet Göktas - Altay Reisen Isvicre 18.07.2016 - 12:08

    Hayirli olsun, bol müsteriler Dilerim

  • Murat Atsever 18.07.2016 - 09:47

    Cömertoğlu ailesi çok başarılı bir slogan ile yola çıkmış... Uluslararası alanda dikkat çekici ve aynı zamanda algısı çok kolay... anlamı ise çok derin. Tebrik ederiz.

  • Tolga Comertoglu 15.07.2016 - 03:26

    yok be kıskanc kardesim tarz olsun diye kendim boyadım turizmcide artık sundugu urun kadar şık olmalı birde soyismini yazacak kadar delikanlı ;)

  • Kadir Ugur 13.07.2016 - 07:30

    Cömertoglu. ailesine hayirli ugurlu olsun. Bu BE meselesi bayagi iyi bir seye benziyor. Ne ararsan var. Yavas yavas alismaya basladim. Biz de acaba Bentour u BE Tour mu yapsak? Selamlar

  • tahir 12.07.2016 - 10:31

    tolga beyin bıyıkları bembeyaz olmuş ne zor iş turizmci olmak allah kolaylık versin

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.