Titanic Hotels Bett1 Open Tenis Turnuvasının resmi sponsoru oldu

Titanic Hotels Bett1 Open Tenis Turnuvasının resmi sponsoru oldu

Titanic Hotels, Bett1 Open Tenis Turnuvasının 3 yıl süre ile Resmi Premium Partner’i oldu


Titanic Hotels, Women's Tennis Association Tour WTA 500 kategorisinin turnuvalarından Bett1 Open’ın 3 yıl süre ile Resmi Premium Partner’i oldu. Titanic Hotels turnuva boyunca dünya starı tenisçilere ev sahipliği de yapacak.

Efsane tenisçi Steffi Graf himayesinde 11-19 Haziran tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek turnuvaya aralarında Naomi Osaka’nın da olduğu dünyanın önde gelen kadın tenisçileri katılacak ve Titanic Hotels’de konaklayacaklar.

Bett1 Open; tenis dünyasının önemli isimlerinin kendilerini dünyanın en büyük ve en prestijli turnuvası olan Wimbledon'a hazırlamalarına olanak sağlamasıyla öne çıkıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuvanın ilki 2021 yılında gerçekleştirilmişti. Elina Svitolina, Viktoria Azarenka, Aryna Sabalenka, Bianca Andreescu, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Andrea Petkoviç ve Almanya’nın 1 numaralı tenisçisi Angelique Kerber gibi dünya yıldızları 2021 yılında Bett1 Open'in ilk şampiyonluğu için mücadele etmişti.

Turnuvanın 2021’deki başarılı prömiyeri önümüzdeki yıllar için tenis dünyasında heyecan verici bir beklenti yarattı. Haziran 2022'de gerçekleştirilecek turnuva dünya standartlarında kadın tenis performansı ile bir kez daha küresel raporlamada ön plana çıkacak.



Bu Haber 07.04.2022 - 16:30:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.