Taksi şoförü kadın turisti yerlerde sürükledi

Taksi şoförü kadın turisti yerlerde sürükledi
İstanbul’da bir taksi şoförü aracına aldığı yolcularla ücret kavgasına girişti, kadını sürükleyerek araçtan indirdi.

İstanbul’da taksicilerin turistlere kötü muamelelerine bir yenisi daha eklendi.

Taksim’deki otellerine gitmek için Galataport’ta taksiye binen Fransa vatandaşı Loubna-Djamel Bendeddouche çifti, 21 lira tutan ücret için taksiciye 100 lira verdiklerini, ancak şoförün para üstüne vermediğini öne sürdü.

Djamel Bendeddouche’yi Taksim’de araçtan indiren sürücünün, kadın turisti ise araca kilitleyerek kaçırdığı ileri sürüldü. Kadın turist o anları cep telefonuyla kaydetti. Kadın turistin taksi şoförüne ‘beni Taksim’e götür’ diye bağırdığı görülüyor.

Loubna Bendeddouche, taksi şoförünün kendisini bir süre ara sokaklarda gezdirdiğini ve sonrasında araca bindikleri yer olan Galataport’a getirerek kendisini darp ettiğini ve zorla araçtan indirdiğini belirtti. Kadının araçtan zorla indirildiğine ilişkin görüntüler de medyaya yansıdı. Cep telefonu görüntülerinde taksicinin kadını darp ettiği, çekerek zorla araçtan indirdiği ve yerlerde sürüklediği görülen taksicinin bir yandan da küfürler savurduğu görülüyor.

Gözaltına alınan taksici Mesut D. ise emniyetteki ifadesinde taksi ücretinin 14 lira tuttuğunu Fransız turistlerin ise ve 20 lira verdiğini ileri sürdü. Otelin önüne geldiğinde yolcuların indiğini zannedip hareket ettiğini, ancak kadının araçta olduğunu ileri süren taksici, biraz leride durmak istediğini ancak trafikten dolayı duramadığını biraz ileride müsait bir yerde durarak kadına inmesini söylediğini öne sürdü.

Kadın turist arabadan inmediği için onu Galataport’ta araca bindiği yere geri getirdiğini, araçtan inmediği için de sağ kolunda tutarak indirdiğini söyleyen taksi şoförü, kadını darp etmediğini ileri sürdü.

Videoya yansıyan görüntülerde araçtan sürüklenerek indirilen kadının kıyafetinin yırtıldığı görülüyor.

TELEGRAM



Bu Haber 22.01.2022 - 10:50:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.