Tahir Görgülü ANEX Grubunda

Tahir Görgülü ANEX Grubunda

Tahir Görgülü Anex Grup Yönetim Kuruluna havacılıktan sorumlu üye olarak atandı.


Turizm Güncel

Turizm sektöründe sürpriz bir transfer gerçekleşti. 2013 yılında faaliyetlerini sonlandıran Sky Havayollarının eski genel müdürü Tahir Görgülü, havacılıktan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak ANEX Grubuna katıldı.

ANEX Grubundan Turizm Güncel'e yapılan açıklamaya göre deneyimli havacı Tahir Görgülü, şirketin yönetim kurulunda havacılıktan sorumlu üye olarak görev yapacak. Anex Grup CEO’su Vural Karasu, “Tur operatörü ve havayolu alanındaki tecrübeleri ile Sayın Görgülü’nün, grubumuzun Avrupa odaklı büyümesine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

Gelişmeyle ilgili Turizm Güncel’e bilgi veren Tahir Görgülü ANEX Grubu ile uzun yıllara dayanan bir yakınlığının olduğunu söyledi. ANEX Grubu ile yıllar önce de görüştüğünü, ancak bazı sağlık sorunları nedeniyle o dönem birlikte çalışma imkanı olmadığını kaydeden Görgülü, “ANEX Grubunda şimdi yeni bir yapılanma söz konusu. Global anlamda büyüyor ve farklı ülkelerde hava yolu şirketleri kurulması söz konusu. Biz de tüm enerjimizle ve tüm birikimimizle ANEX ailesi için çalışacağız.” dedi.

ANEX bünyesindeki Mavi Gök Havacılık’ın henüz yeni bir şirket olduğunu kaydeden Tahir Görgülü, ANEX’in büyüyen ve yeniden yapılanan bir şirket olduğunu kendilerinin de bu büyümeye ellerinden gelen her türlü desteği vereceğini ifade etti.



Bu Haber 08.12.2022 - 20:19:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • İnanılmaz

    Mert Coşkun 09.12.2022 - 06:33

    Anex , düzgün bir şirket ve profesyonel yönetim .Talha Görgülü ve kardeşlerinin bu şirkete kardan çok zarar getireceği kaçınılmazdır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.