''İspanya örneği hepimize ders olmalı!''

''İspanya örneği hepimize ders olmalı!''
Almanya'ın Türkiye'deki 4 turizm şehrine seyahat kısıtlaması sonrası açıklama yapan TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, dikkatli olmak gerektiğini söyledi.

Almanya'nın Antalya, Muğla, Aydın ve İzmir'e dönük seyahat kısıtlaması kaldırmasının ardından açıklama yapan TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, turizm sektörünün bu yılki amacının kar etmek değil ayakta kalmak ve yetişmiş turizm personelini kaybetmemek olduğunu söyledi.

''İspanya örneği hepimize ders olmalı''

Sözcü gazetesinden Saime Başçı'ya konuşan Sururi Çorabatır, “Otellerimizde çok sayıda önlem alıyoruz. Ancak misafirlerimiz koronavirüs önlemlerine mutlaka uymalı, İspanya örneği hepimize ders olmalı. Pandeminin başından beri canla başla çalışan sağlıkçılarımızın emeklerini boşa çıkartmamalıyız” diye konuştu.

Müberra Eresin: Almanya'nın kararı diğer ülkeler açısından da önemli

Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, kararın geç ancak beklenen ve moral veren bir karar olduğuna işaret etti. Eresin, “Avrupa Birliği'nin dinamosu konumundaki Almanya'nın kararı diğer ülkelerin de Türkiye algısını olumlu yönde etkileyecektir” değerlendirmesini yaptı.



Bu Haber 06.08.2020 - 10:18:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.