SSCTUR, Alobilet’le 5 milyon bilet satışı hedefliyor

SSCTUR, Alobilet’le 5 milyon bilet satışı hedefliyor
SSCTur, kuruluşunun dokuzuncu yılını çalışanları, iş ortaları, TUYED yöneticileri ve dostlarıyla Moda Spor Kulübü Lokali'nde düzenlenen eğlenceli bir gece ile kutladı.

SSCTUR, Alobilet’le 5 milyon bilet satışı hedefliyor

Kerem Köfteoğlu


Şirketi bundan dokuz yıl önce kurmaya karar veren turizmci Salih Coşkun, firmasının adını kendi, kardeşi Sinan ve yengesi Ceyda’nın isimlerinin ilk harfleri olan SSC’yi marka olarak belirledi. SSCTur Yönetim Kurulu Başkanı Salih Coşkun, gecede yaptığı konuşmada, çalışanlarıyla birlikte daha büyük hedeflere yürüyeceklerini belirtti.
 
“9 yılı çalışanlarımızla birlikte aştık. Hep birlikte daha büyük hedeflere doğru yol alıyoruz” diyen Coşkun, 10’cu yıllarını daha büyük etkinliklerle kutlayacaklarını vurguladı. Dokuy yıl önce şirketi kurduklarında yola beş kişiyle yola çıktıklarını anımsatan Coşkun şöyle konuştu:

“Günümüzde çalışan sayımız 170’i aştı. 2013 yılında 50 bin kişiyi tatile gönderdik. Alo Bilet ile 1 milyon 200 bin bilet sattık. Bugünlere gelmemizde çalışanlarımızın yanı sıra, kardeşim Sinan ile eşi Ceyda Coşkun’un yanı sıra, sevgili anne ve babamızın da büyük katkıları oldu onlar hep yanımızda oldu.”

Sinan Coşkun da herkese teşekkür ettikten sonra özellikle Alo Bilet’e hedef büyüttüklerini ve önümüzdeki yıllar için hedeflerini 5 milyon bilet olarak belirlediklerini söyledi. Konuşmalardan sonra Salih, Sinan, Ceyda Coşkun ve  SSCTur Ankara Müdürü Ömer Özcan hep birlikte dokuzuncu yıl pastasını kestiler.
 


Bu Haber 27.03.2014 - 11:07:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.