SAN TSG ile Fibula’dan Antalya’ya otel yatırımı

SAN TSG ile Fibula’dan Antalya’ya otel yatırımı

Turizm teknoloji şirketi SAN TSG ile tur operatörü Fibula Travel, Antalya’da bulunan Side Crown Charm Palace’ı satın aldı. Tesisi 2023 yılında Well Palace Side ismiyle işletecek olan iki şirket, yeni yatırımlara da devam edeceğini açıkladı.


Turizm teknoloji şirketi SAN TSG ile Romanya, Bosna Hersek, Makedonya, Kosova ve Sırbistan’da faaliyet gösteren tur operatörü Fibula Travel ortak bir otel yatırımına imza attı.

TurizmDays’te yer alan habere göre, 4 bloktan oluşan 12 bin 500 metrekare üzerine kurulu, 325 odalı Well Palace Side (eski adıyla Side Crown Charm Palace) 2023 sezonunda misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

30 yıldır turizm ve seyahat teknolojileri üzerine geliştirdiği yazılımlarını hem yurt içi hem de yurt dışı kanallarda 5 binden fazla otel ve acentenin kullanımına sunan SAN TSG, 70’ten fazla ülkede hizmet veriyor. Konaklama sektöründe her yıl yeni bir oteli bünyesine katma hedefiyle yola çıkan SAN TSG, Toka Bodrum Hotel ve Happy Hotel Kalkan Otellerinden sonra yatırımlarına Well Palace Side ile büyümeye devam ediyor.

Otel yatırımları sürecek

SAN TGS Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk “Fibula Travel ile yapmış olduğumuz bu güzel yatırımın geniş perspektifli ve başarılı olacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek Well Palace Side ile konaklama sektöründe de yatırımlarını sürdüreceğinin sinyallerini verdi.

Fibula Travel 500 odalı yeni otel yapıyor

Romanya, Bosna Hersek, Makedonya, Kosova ve Sırbistan’da faaliyet gösteren Fibula Travel ise son dönemde Avrupa pazarında da hedef büyüterek yatırımlarına devam ediyor. Fibula Travel, Antalya Boğazkent’te bulunan Siam Elegance Hotels&SPA ve Kuzey Makedonya’da bulunan Izgrev Hotel SPA&Aquapark yatırımları ile konaklama sektöründe hizmet veriyor. Grup bünyesinde yer alacak, şu anda inşaatı devam eden 5 yıldızlı ve 500 odalı Nixie Hotel 2024 yılında hizmete girecek.

Ayhan Mavisu: önemli bir hamle

Fibula Travel Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan MavisuSAN Tourism Software Group ile yapmış olduğumuz Well Palace Side yatırımı ile konaklama sektöründeki varlığımızı büyütüyoruz. Bu yatırım, halihazırda devam eden çalışmalarımızla beraber her iki grup açısından da çok önemli bir hamle oldu. Yeni konseptiyle Well Palace Side Türk turizmine uzun yıllar hizmet edecek” dedi.



Bu Haber 03.03.2023 - 09:48:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.